Okan, Kazaklar'ı makarnayla besliyor

Güncelleme Tarihi:

Okan, Kazakları makarnayla besliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 1997 00:00

Haberin Devamı

İnşaattan gıdaya kadar pek çok alanda Kazakistan'a yatırım yapan Okan Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, ‘‘Şu anda Kazakistan'ın makarna ihtiyacının yüzde 80'ini karşılıyoruz. Ve buradan bütün dünyaya ihracat yapıyoruz.’’ dedi.

Kuruluşunun 25'inci yılını kutlayan Okan Holding şiketlerinden Beslen Makarna, Türkiye genelindeki distribütörlerini ilk kez biraraya topladı. Antalya Kemer'de, Okan Holding bünyesinde bulunan Marco Polo Tatil Köyü'nde gerçekleştirilen toplantıda, distribütörlere Beslen Makarna'nın önümüzdeki günlerde start alacak yeni reklam kampanyası tanıtıldı ve yeni hedefler belirlendi.

OKAN BANK

Yatırımlarını kolaylaştırmak için Kazakistan'da banka kuran Okan Holding'in Türkiye'de de banka kurmak için hazırlıkları olduğunu anlatan Bekir Okan, bu projenin önümüzdeki yıl içinde hayata geçebileceğini söyledi. Türkiye'de turizm ve finans ağırlıklı yatırımlara yöneldiklerini ve Bodrum ve Palandöken'de kış turizmine yönelik alternatif oteller yapacaklarını belirten Okan, ayrıca İstanbul'da bir enerji santrali kurmayı planladıklarını ve bu projenin fizibilite çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Kazakistan'da yapımını tamamladıkları 600 yataklı ve 5 yıldızlı otellerinin yakında, dünyaca ünlü Intercontinental zinciri içinde hizmete gireceğini söyleyen Okan, ‘‘Kazakistan modern bir başkent oluşturmaya çalışıyor. İSOT şirketimizle yeni başkentin imarına talibiz’’ dedi.

Kısa sürede anahtar teslimi yaptıkları ve 1996 Mart ayında üretime geçirdikleri Kazakistandaki Sultan un, irmik ve makarna fabrikasında dünyanın en ileri teknolojisinin kullanıldığını da sözlerine ekledi. Süleyman AYAZ

Havuzda makarna şov

Tatillerini Marco Polo Tatil Köyü'nde geçiren Alman mankenler Jonnine Forzler ile Lena Friedrich, tatil köyündeki Beslen makarna toplantısı nedeniyle havuzda spagetti yediler. Düzenlenen Spagetti Gecesi'nde ise distribütörlerin daha önceden gönderdikleri 60 çeşit spagetti tarifi yarıştı. Tatil köyünün aşçıları tarafından hazırlanan ve oluşturulan 7 kişilik jürinin damak tadına sunulan spagettilerden İtalyan Çiteya Usulü Makarna birinci seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!