O tekstil ürünlerinden alanlar dikkat!

Güncelleme Tarihi:

O tekstil ürünlerinden alanlar dikkat
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2017 10:48

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü yaptığı denetimler sonucu Toman Tekstil şirketinin çocuk sweat ürünlerinde kimyasal madde olduğunu tespit etti ve bu ürünler hakkında toplatma kararı verdi.

Haberin Devamı

Bursa Yıldırım'da bulunan ve giyim eşyaları imalatını yapan Toman Tekstil'in çocuk ürünlerinde kimyasal maddeye rastlanması sonucu Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı.

AÇIKLAMA DA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ :

''Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde,yukarıdaki resimde görülen marry rose marka mr model 13518 seri/lot numaralı çocuk sweat ürünün ''Bazı tüketici ürünlerinin tehlikeli kimyasal madde içerdiğine yönelik piyasa gözetimi ve denetime ilişkin tebliğ''de izin verilen limitlerin üzerinde tehlikeli kimyasal madde içerdiği tespit edilmiştir.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından güvensiz olduğu tespit edilen bu ürünlerin piyasaya arzı yasaklanmış olup,piyasada bulunan bu ürünlerin toplatılıp bertarafına karar verilmiştir.

Haberin Devamı

Yukarıda bilgileri yer alan ürünü satın almış müşterilerimizin bu ürünlerin kullanıma son vermesi ve aşağıda yer alan iletişim bilgileri vasıtasıyla irtibata geçerek bedeli karşılığında iade etmelerini kamuoyuna saygıyla duyururuz.''

 

BAKMADAN GEÇME!