NBS coin nedir? Hangi borsalardan alınır? New BitShares ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

NBS coin nedir Hangi borsalardan alınır New BitShares ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 18:07

New Bitshares (NBS) Coin, merkezi olmayan bir kripto para birimi borsası olarak hizmete başlayan Delagated Proof of Stake halka açık bir blok zincirinin alt yapısı olan BitShares'ın bit çatalıdır. NBS coin nedir? Hangi borsalardan alınır sizler için derledik.

Haberin Devamı

Çatal ise, bir DPos konsesüsüne bağlı bir şekilde çalışma yapmaya devam ediyor. Aynı zamanda bu çatal, sadece BTS4.0 için BTS komitesi tarafından onaylanmayan bazı görevleri tam tersine çevirerek, BTS4.0'ın diğer işlevleri kullanmaya da devam eder.

NBS Coin Nedir?

NBS coin, DEX ve DeFİ işi için bir çeşit DPOS konsesüsüne dayanan ve DAO'nun organizasyonel yönetim yapısı sayesinde uygulanan bir çeşit açık kaynak çözümüdür. Delagated ise, Proof-of- Stake içinde bulunan işlemrin temsil edilmesini sağlayarak bir blok zincirini de güvence altına almak için geliştirilen bir fikir algoritmasına denir. DPos ise, blok zinciri kötü niyetli kullanımdan korumak ve merkezileştirmeden için oylama ve seçim sürecini tercih eden bir teknoloji tabanlı demokrasinin uygulaması olarak da tasarlanmıştır. NBS tarafından da kullanılan grafen teknolojisi, piyasada yer alan en gelişmiş blok zincir teknolojilerinden birisidir.

Haberin Devamı

NBS'ye dahil edilmeyecek olan işlevler ise şunlardır;

Oy ağırlığını azaltma

Bir oy komitesi seçmek için bir oy kullanmak

Kilitli oylama

Kilitlenmemiş hesap oylarının dikkatli bir şekilde sayılması ve sıfır olarak sayılması

Hakların kaldırılması BTS teminat olarak kullanıldığı zaman oy kullanmak.

NBS tokeni ise, oylama, işlem ücretleri, teminat, değer deposu olarak ve Yeni Bit Shares Ağı içinde stateke yapmak için kullanılır.

NBS Coin Hangi Borsalardan Alınır?

NBS Coin, uluslar arası pek çok kripto borsasında listelenmiştir. Bunların başında ise; Binance, Huobi Global, CoinTiger, MEXC, Mandala Exchange, Gate.io, AEX ve WazirX gelir. NBS Coin, aynı zamanda bu borsaların dışında da pek çok borsada listelenerek işlem görüyor.

New Bit Shares Coin Ne Zaman Çıktı?

2014 yılında Nbs blok zincirini Cardano ve Ethereum kurucu ortağı olarak da bilinen Charles Hotkinson ile birlikte Dan Larimer geliştirdi. NBS Coinin geleceğinde ise, Delegated Proof of Stake sözleşmesini kullanarak DAO şifreleme sistemi oluşturulan bir çeşit coin ekosistemidir. Bitshares işlemlerinin güvenilirliğini sağlayabilmek için de DPOS teknolojisi kullanmış olan kripto para platformunu tamamen merkeziyetsiz bir şekilde hayata geçirdi.

Haberin Devamı

Bitshares, paltformun geleceğine doğru bir şekilde karar verebilmek için kullanıcılar ve toplulukta aktif olan tüm kişilerin oylamalarını da dikkate alır. Bitshares blok zinciri ise, grafen teknolojisini kullanır. Bu da platformun piyasada en gelişmiş blockchain platformlarından birisi haline getiriyor.

Bitshares platformu ise, DEX ismi verilen kendi kripto para borsasına da sahiptir. Aynı zamanda bu borsada listelenen kripto paralar da işlem görüyor. Bitshares sadece bir kripto para platformu değil aynı zamanda bir ekosistem olmak için çalışmalara devam eder. Bu ekosistemin bir parçası olan kendi güvenli browser’larını oluşturmak ve piyasaya sürmektir.

Haberin Devamı

İkinci olarak da ekosistemde yer alacak platformda yer alan kendi kripto para cüzdanlarıdır. Hem bilgisayarda hem de mobil platformlarını destekleyecek olan bu kripto para cüzdanı sayesinde yatırımcı ve kullanıcılar kripto paralarını oldukça güvenli bir şekilde korumalarını sağlar.

New Bit Shares Coin Ne İş Yapar?

NBS coin, Merkezi olmayan ve çeşitli sanal varlıkların ticaretini yapabilen bir borsadır. Uygulama genişletme sayesinde, fiziksel faturalar ya da puanlar için mobil bir platform da yaratabilir. Aynı zamanda verilerin kullanıcı arayüzünde ve blok zincirinde merkezileştirmede depolanıyor. Bu senaryo ise, işlemler için açık ve adil beklentileri olan çeşitli kullanıcı gruplarına da hitap eder.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!