MotoPlus 2011 kapılarını açtı

Güncelleme Tarihi:

MotoPlus 2011 kapılarını açtı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2011 15:54

Motosiklet tutkunlarının heyecanla beklediği MotoPlus 2011, 24 Şubat 2011 tarihinde Istanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Fuar 27 Şubat 2011’e kadar ziyaret edilebilecek.

Haberin Devamı

Bu yıl MOTED, MOTODER ve BİSED' in desteğiyle düzenlenecek olan Eurasia Moto Bike Expo Fuarı'nda birbirinden farklı motosikletler ve bisikletler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergilenecek.

Fuarın ilk gününde konuşan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki; “65 yıl önce ilk seri üretim ürünümüz “Dream D-Type”’ın üretiminden beri Honda,  birçok farklı modeli müşterilerine sunuyor. 2008 yılında dünya çapında toplam 200 milyon motosiklet üretimine ulaştık. Honda Türkiye olarak önceliğimiz, yüksek kaliteli ürünleri, performanslı ve çevreye saygılı motor seçenekleriyle müşterilerimize sunmak. Motoplus 2011’de Honda’nın sloganı “Bu keyfi bizimle yaşayın!” ve size satış prensiplerimiz olan kalite ve güvenliğin yanında motosikletin size sunduğu keyfi de anlatacağız” dedi.

Haberin Devamı

Lise öğrencilerine Honda’dan Eğitim

Otomotiv endüstrisinin servis ve bakım hizmetlerinde ihtiyaç duydugu yeni teknolojileri bilen teknik insan gücünü yetiştirmek üzere endüstriyel teknik eğitim okullarında uygulanan Honda Teknik Eğitimi alan ogrenciler fuarda Honda standini ziyaret etti. Bu kapsamda, Şişli Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri fuar sırasında da Honda Motosiklet Eğitim Merkezi’ni tanıyarak, ilk yardım egitimi aldilar. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!