Montmarin: Anti-agingde en büyük pazarlarımızdan biri Türkiye olur

Güncelleme Tarihi:

Montmarin: Anti-agingde en büyük pazarlarımızdan biri Türkiye olur
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2007 00:00

Kırışıklıklara karşı 5 dakikada gösterdiği etkiyle tüm dünyada anti-aging (yaşlanmaya karşı) alanında devrim yapan Freeze 24-7’nin Uluslararası Pazar Geliştirme Direktörü Ithier De Montmarin, "Türkiye’ye 5 ay önce girdik. Ürün sadece 20 mağazadaki satışıyla 1 milyon YTL ciroyu aşıp, rekor kırdı. Türkiye en büyük pazarlarımızdan biri olur" dedi.

KIRIŞIKLIKLARI beş dakika içinde yüzde 50-90 oranında azaltan formülüyle tüm dünyada anti-aging (yaşlanmaya karşı) alanında devrim yapan Freeze 24-7, Türkiye’de 5 ayda bir milyon YTL satış rakamına ulaştı. Boyner Beaute başta olmak üzere sadece Boyner ve Beymen mağazalarında satılan Freeze 24-7’ün kısa sürede rekor kırdığını belirten Freeze 24-7’nin Uluslararası Pazar Geliştirme Direktörü Ithier De Montmarin, "Sadece 20 mağazada bulunan ürün beş ayda bir milyon YTL satış rakamına ulaştı. Türkiye en büyük pazarlarımızdan biri olur" dedi. Türk müşterilerin ürünün mucizesini çok iyi anladığını vurgulayan De Montmarin, Türkiye’deki ilgiden son derece memnun olduklarını söyledi.

TÜRKİYE İLK 7’YE GİRER: Şu anda Freeze 24-7’nin 18 ülkede satıldığını, en büyük pazarı Kuzey Amerika’da 800 satış noktasına ulaştığını belirten De Montmarin "Bunun ardından Fransa, Almanya, İngiltere ve İskandinavya geliyor. Türkiye’de ilk 10’da yer alıyor. Çok kısa sürede Türkiye en büyük 7’inci pazarımız olur" diye konuştu. Yüzde 80’i ABD olmak üzere ürünün tüm dünyada 60 milyon dolar ciroya sahip olduğuna değinen De Montmarin, Türkiye’de ilk yıl cirosunun 2 milyon Euro’yu aşacağını kaydetti. De Montmarin, bunun gerçek bir başarı olduğunu vurgulayarak, 3 yılda 5 milyon YTL ciroya çok kolay ulaşılacağını belirtti.

5 DAKİKADA SONUÇ:
Freeze 24-7’nin kırışıklıkları yüzde 50-90 arası azalttığını ve etkisini 5 dakika içinde gösterdiğini hatırlatan De Montmarin şunları söyledi: "Vücudun doğal kas gevşeticisi GABA’nın da içinde bulunduğu özel formül sayesinde ürün sürekli kullanıldığı taktirde, dört hafta sonra kırışıklıkları yüzde 56 oranında ortadan tamamen kaldırıyor. Ürün anti-aging’de devrim gerçekleştirdi."

NEW YORK’U KARIŞTIRDI: Kozmesötik’te gelecek gören Scott Gurfein ve ortağı tarafından Freeze 24-7’nin 2003’te yaratıldığını belirten De Montmarin "2003’te New York’da sadece bir dükkanda başlayan satışlar, kısa sürede ürünün gördüğü büyük ilgiyle satış rakamları beklenenin 10 katına ulaştı. İki ayda 200 bin dolarlık satış rakamını yakalayarak büyük başarı kazandı" dedi.

KOZMESÖTİĞİN PAYI ARTACAK: 1990’larda makyaj, 2000’in başlarında ise cilt bakımında önemli yeniliklerin yaşandığını anlatan De Montmarin, 2000-2002 yılları arasında dünyanın değişik yerlerinde dermatolojistlerin yaşlanmaya karşı pekçok yeni ürün geliştirdiğini hatırlattı. Özellikle son 4 yıldır kozmesötik alanında ciddi bir sıçrama yaşandığına işaret eden De Montmarin "Kozmesötik tüm dünyada patlama yaşadı, niş bir aktivite olmaktan çıktı. Tüm kozmetik sektörü içindeki payı yüzde birden yüzde 15’e yükseldi. Yakın gelecekte bunun yüzde 35’e çıkması öngörülüyor" şeklinde konuştu.

Anti-aging nedir

ANTI-AGING
çeşitli organlardaki hücre fonksiyonuna zarar veren etmenlere karşı alınan önlemlerin tümüne verilen genel ad. Çeşitli organlarda farklı derecelerde kendini gösterse de yaşlanma projesi, organizmanın bütün fonksiyonlarını ilgilendir. Bu nedenle her ihtisas alanı anti aging tıbbı ile ilgilenir.

Boyun sarkmasına karşı ürün geliştiriyoruz

YENİ ürünler üzerinde çalıştıklarını bildiren Ithier De Montmarin "Çok ürünü olan bir şirket olmayacağız. Belli problemlere belli çözümler sunuyoruz. Yakında maske ve temizleme ürünü çıkarıyoruz. Boyun sarkmalarına karşı bir ürün geliştirmek istiyoruz" dedi.

Kırışıklıklardan kurtulurken tebessümünüzü kaybetmeyin

KIRIŞIKLIKLARI yok etmek için son yıllarda ortaya çıkan bazı yöntemlerin kişinin yüzündeki ifadeleri de yok ettiğini söyleyen Ithier De Montmarin "Kırışıklıklar gidiyor ama gülümseyemiyorlar bile. İnsanlar kırışıklıklardan kurtulurken doğal görünmeli, tebessüm edebilmeli" dedi. De Montmarin, Türkiye’de güzellik salonları ve spalara gireceklerini de kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!