Mis Süt, çalışanlarına gazete ilanıyla iş arıyor

Güncelleme Tarihi:

Mis Süt, çalışanlarına gazete ilanıyla iş arıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Antalya ve Burdur fabrikalarını kapatma kararı alan Mis Süt, işsiz kalacak olan çalışanlarına iş aramaya başladı. Antalya ve Burdur'daki süt ve ürünleri fabrikalarını İstanbul ve Gönen merkezlerine taşıma kararı alan Mis Süt, bu nedenle işsiz kalacak olan çalışanlarına iş bulmak için destek olmak amacıyla gazetelere, ‘‘Çalışanlarımıza İş Arıyoruz’’ başlıklı ilanlar vermeye başladı. Çalışanların kendilerini bugünlere getirdiğini vurgulayan Mis Süt verdiği ilanlarda, ‘‘Yıllardır hem tüketicimizle hem de bizi bugünlere getiren çalışanlarımıza en iyi imkanları sunmayı ilke edindik. Bu nedenle Antalya ve Burdur fabrikalarında, karardan etkilenen çalışanlarımıza iş bulmaları konusunda destek olmak istiyoruz’’ deniyor.

Gazetelerde yer alan ilanda; Sanitizasyon, ISO 9001 kalite standartları ve iş güvenliği konularında eğitim almış, süt, yoğurt, peynir, pastörizasyon, bakım-onarım konularında uzman olan bu kadro ile ilgilenen şirketlerin Mis Süt'e başvurması isteniyor.

Süt ve sütlü ürünler sanayiinde Yaşar Holding'e ait Pınar Süt ve Nestle'nin çoğunluk hissesine sahip Mis Süt pazarın yaklaşık yüzde 50'sine sahip. Türkiye'de çok çeşitli ürünler pazarlayan Mis Süt'te toplam 1400 işçi çalışıyor. Mis Süt 1995 yılında özelleştirme programı çerçevesinde bünyesine kattığı SEK'in Ankara, İzmir, Eskişehir ve Burdur tesisleri ile fabrika sayısını 7'ye çıkartmıştı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!