Milliyetçi Öksüz 'dolarcı' çıktı

Güncelleme Tarihi:

Milliyetçi Öksüz dolarcı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2001 00:00


Haberin Devamı

ARDARDA patlak veren Kasım ve Şubat krizlerinin ardından hızla ulusal para olan TL'den kaçan yurttaşlar gibi Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz'ün de yatırım aracı olarak dolara yöneldiği ortaya çıktı.

Öksüz,PTT Sungurlu Otamasyon Merkezi'nin açılışını yaptı. Öksüz, ilk havaleyi yapmak üzere bankoya geldiğinde ilginç bir olay yaşandı. Bankoda bulunan PTT memuru Öksüz'den Mehmetçik Vakfı'na yardım için para istedi. Yanında yalnızca dolar bulunan ve TL taşımadığı ortaya çıkan Öksüz'e gazeteciler TL taşıyıp taşımadığı yönünde soru yönettiler.

Bu soru karşısında Öksüz, 'Ne yapalım memleketi bu hale getiren biz değiliz ki' yanıtını verdi. Öksüz, Telekom Yönetim Kurulunun belirlenmesi aşamasında karşı karşıya geldiği Devlet Bakanı Kemal Derviş'e ince mesajlarla göndermede bulundu.

Haberin Devamı

Öksüz, PTT'nin yeni yönetimi sayesinde 7.5 trilyon lira zarardan 57 trilyon lira kara geçtiğini belirterek, önemli olanın devlet yönetiminde başarılı insanı bulabilmek olduğunu söyledi. Öksüz, bürokratların şu ya da bu partiye mensup gibi gösterilmesinin de yanlış olduğunu belirterek, bürokratların partisi olmayacağını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!