Mercedes: ’VIP otobüs için formül arıyoruz’

Güncelleme Tarihi:

Mercedes: ’VIP otobüs için formül arıyoruz’
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2006 00:00

Türkiye’de yolcu taşımacılığında hizmet kalitesinin en üst seviyede olduğunu belirten Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Jürgen Ziegler, bu kalitenin bir sonucu olarak müşterilerin kendilerinden VIP otobüs talebinde bulundukalarını belirtti.

Ziegler, "Müşterilerimizin bu taleplerini değerlendiriyoruz. Bu talepleri karşılamanın yolları neler olabilir araştırmasını yapıyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemde bu taleplerden somut veriler elde edebiliriz" dedi.

LİDERLİĞİ KORUYACAĞIZ: 6 ay önce Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanlığına getirilen Jürgen Ziegler 2006 yılında Mercedes-Benz Türk’teki diğer direktörler kurulu mensupları ve yönetici ekibiyle birlikte 2006 yılı ve sonrası için hedeflerini üç ana başlık altında topladıklarını belirtti. Jürgen Ziegler, "2005 yılında elde ettiğimiz otobüs ve kamyondaki pazar liderliğini korumak birinci hedefimiz. 2005 yılında otobüs pazarında yüzde 60, kamyon pazarında yüzde 22 pazar payına sahiptik ve bu oranlar bizi liderliğe taşıdı. Bu konumumuzu korumak hedeflerimizin başında geliyor" dedi.

ÜRETİMİN ÖNEMLİ PARÇASI OLACAĞIZ: Almanya’daki Mercedes-Benz fabrikaları ile son altı ay içerisinde yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Ziegler, "Bu yoğun iş birliği sürecini daha da artırarak Mercedes-Benz’in kamyon ve otobüsteki üretim ağının önemli parçası haline gelmeliyiz" dedi. Ziegler, "Türkiye genelinde daha yaygın bayi ağı oluşturmak için projemiz sürüyor" dedi.

Mengerler’den eğitime, 100 bin Euro’luk destek

MERCEDES-Benz Türk’ün çalışanlarının, yan sanayi kuruluşlarının ve bayilerinin de katkıda bulundukları ’Her Kızımız Bir Yıldız’ projesine bayi Mengerler Ticaret’ten 100 bin Euro tutarında destek sağlandı. Mengerler Ticaret Genel Müdürü Ergin İmre, sembolik bir çeki Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan’a teslim etti. 2004/2005 ders yılında 200 kız öğrenci ile başlayan projenin ikinci yılında burslu kızların sayısı 400’e ulaştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!