MDA coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Moeda Loyalty Points ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

MDA coin nedir Hangi borsalardan alınır Moeda Loyalty Points ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 17:46

Moeda Loyalty Points (MDA) coin, genellikle Ethereum platformunda faaliyet gösteren bir kripto para çeşididir. Bu platform sayesinde kullanıcılar ise, dünyanın her bölgesinden, yerel toplulukların gelişimini önemli ölçüde destekleyen teknik bir ağ tarafından seçilen projelere ve girişimlere güvenli ve şeffaf katkılar da sağlayabiliyor. MDA coin nedir? Hangi borsalardan alınır tüm detayları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

MDA coin, Moeda Loyalty Points platformununun Ethereum Blockchain’inde görev yapan bir çeşit yerel tokenidir.

MDA Coin Nedir?

Moeda Loyalty Points coin, Ethereum platformunda uzun zamandır faaliyet gösteren bir çeşit kripto para birimidir. Platform sayesinde de kullanıcılar ise, dünyanın her bölgesinden, yerel toplulukların da gelişimini destekleyen teknik bir ağ tarafından seçilen projelere ve girişimlere şeffaf ve güvenli katkılar sağlar. Blok zinciri tabanına sahip olan ödemeler, dijital bankacılık ve mikro kredi hizmetlerinden meydana gelen ekosistem, finansmanı da insancıllaştırır.

Aynı zamanda en çok ihtiyacı olan işletmeler, insanlar ve projeler için sermayeye erişimini de önemli ölçüde artırır. Projeto Sementes aracılığı ile, topluma fayda sağlama, para birimi tarafından tasarlanmış olan çözüm bir ekosistemi, girişimcilik ve sürdürülebilirlik oluşturmak için potansiyeli de bulunur. Destek sayesinde ise, bir etki ayırıcı, projenin etkisini ve gelişimini izler. Her aşamanın sonunda ise bir bonus alır.

Haberin Devamı

MDA Coin Hangi Borsalardan Alınır?

İşlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olarak da bilinen Binance aracılığı ile MDA token’ı kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Moeda Loyalty Points Ne Zaman Çıktı?

MDA token, şirketin 2017 yılında kurulmasından günümüze, blok zinciri teknolojisini kullandı. Aynı zamanda güvenlik ve uygun maliyetlerle ödeme araçlarına, Brezilya’daki banka hesabı olmayan nüfusa, günlük hayatları için hizmetler ihtiyaç duyan insanlara zamanla odaklandı.

2017 yılında uluslararası bir hackathon etkinliği sonucunda hayata geçirilen Moeda Loyalty Points Coin, aslında geleneksel bir finans sektörünün aktif bir şekilde yaptığını kripto para sektörüne geçirmeyi hedefleyen ilk projeler arasında yer alıyor. Projelerin devamlı bir şekilde büyüyüp fonlama alabilmesini amaçlayan MDA ekibi, insanların farklı yerlerden birbirlerine rahatlıkla fon gelişimini ve sağlayabilmesini teşvik edebilmesini de gerçekleştirmek istiyor.

Moeda Loyalty Points Ne İş Yapar?

Haberin Devamı

Moeda ekibi sadece kripto paralara değil de aynı zamanda da devrimsel blockchain teknolojisine de büyük bir önem vererek bunun bankacılık sektöründen çok daha rahat bir ekosistem olması için çeşitli çalışmalar yapıyor. Blockchain’in aslında tek kullanım amacı ise kripto paralar değildir. Buna ek olarak merkezsiz finans da bu işin içinde yer alıyor.

Moeda, 17 BM Sürdürülebilirlik Kalkınma Hedefini gerçekleştirebilmek amacı ile 2017 yılında Birleşmiş Milletler “hackathon” olarak da başlatıldı. Başlangıç Projelerini tercih eden bu platform, geleneksel bankacılık sistemi aracılığı ile krediye erişme konusunda güçlük çeken girişimciler için etkili bir proje ile finansmana erişimi önemli ölçüde kolaylaştırdıklarını belirtiyor. Bu sayede projeler büyüyebilir ve topluluklarının gelişmesine de izin verebilir. Blockchain tescili ve teknolojisi dijital token’lar MDABRL ve MDA sayesinde dünyanın her yerinden insanlar sürdürülebilir büyüme işine katılırken, projelere şeffaf ve hızlı bir şekilde de yatırım yapabiliyor. Aynı zamanda platform şu nedenlerle Blockchain’e önem verdiklerini ve Blockchain teknolojisini tercih ettiklerini de belirtiyor:

Haberin Devamı

Yatırım ilerlemesi ve finansal işlemler için şeffaflık

Platform kullanıcıları için de egemen dijital kimlik sunuluyor.

Dijital token’ların kullanımı ve daha hızlı kredi transferine daha fazla erişilebilirlik

Finansal kurumların ve geleneksel kanalları yolu ile yapılan çeşitli ödemeler ve havalelerle tipik bir şekilde ilişkilendirilen oranlardan çok daha düşük oranlar

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!