LÖSEV'den 'farkındalık yaratma' paneli

Güncelleme Tarihi:

LÖSEVden farkındalık yaratma paneli
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 12:58

LÖSEV, 8 yıl önce başlattığı “Sen De Kansere Dur De” projesi ile kansere karşı Türkiye toplumunda önemli bir farkındalık oluşturduğu çalışmalarına bir yenisini ekliyor. Hem ekonomik hem de sağlık sorunlarını artışlarına dikkat çekebilmek için “Sen De Kansere Dur De” kampanyası kapsamında “Yerli Malı” kavramını bir panel ile tekrar gündeme taşınıyor. Panel 27 Nisan''da İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

SEN DE KANSERE “DUR” DİYEBİLİRSİN

Konu ile ilgili LÖSEV'den yapılan açıklamada  "Bu gün ülkemizde yaşadığı yere en iyi uyum sağlamış, yerel ve doğal bitkileri tüketmek yerine milyarlarca lira karşılığı döviz ödenerek, dünyanın bir ucundan gıdalar getiriyor, her çeşit tüketim malı ithal ediliyor. LÖSEV olarak ülkemizde bulunmayan ürünler için

LÖSEVden farkındalık yaratma paneli

küresel dünya kavramı karşısında değiliz ancak pek çok değerimizi yitirdiğimiz bu günlerde, çok da anlamını vurgulayamadığımız 'Yerli Malı' kavramının tekrar gündeme gelmesinin önemine inanıyoruz" denildi.

27 Nisan'da yapılacak panel, Gazeteci ve TV programcısı Cem Seymen'in moderatörlüğünde yapılacak. Gazeteci /Ekonomist Ege Cansen, Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, yemek uzmanı Sahrap Soysal  ve LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer ise panelin konuşmacıları arasında yer alıyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!