LOOM coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Loom Network ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

LOOM coin nedir Hangi borsalardan alınır Loom Network ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2022 00:04

Kripto para dünyasının hayatımıza girmesi ile birlikte yatırımlar da dijital dünyaya doğru kaymaya başladı. Loom Network, oyun dApp’lerine ve sosyal medya odaklanan Ethereum tabanına sahip olan bir yan zincir platformudur. Birlikte çalışabilirliği ve zincir dışı geliştirme kullanarak Ethereum’da yaşanan tıkanıklık sorunlarını gidermeyi amaçlıyor. LOOM coin nedir? Hangi borsalardan alınır tüm detayları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

Loom Network (LOOM), daha çok oyun dApp'leri ve sosyal medyaların odaklanan Ethereum tabanına sahip olan bir yan zincir platformu olarak bilinir.

LOOM Coin Nedir?

LOOM, Ethereum ağında yer alan bir ERC-20 tokenidir , Basechain ağını güvence altına almak amacı ile kullanılan bir stake tokenı olup, dApp geliştiricilerinin dapp’lerini de BaseChain’de barındırmak için tercih ettikleri para birimi olarak kullanılır. Loom Network’ün Basechain ismi verilen ana ağını güvence altına almak için tercih edilen bir hisse kanıtı belirteci olarak da bilinir. LOOM sahipleri, Basechain’in bu süreçte ödüller kazanmaya ve güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak için jetonlarını da stake edebilirler.

Platform, Binance Chain, Ethereum, Bitcoin ve tüm büyük blok zincirleri ile kusursuz entegrasyonlarla, Loom’a bir defa dağıtmak ve olabildiğince çok sayıda kullanıcıya ulaşarak dapp’ları geleceğe hazırlamaya imkan tanır. Loom Network, akılda büyük ölçekli oyunlar ve sosyal uygulamalar ile tasarlanmış olan blok zinciri tabanına sahip olan bir platformdur.

Haberin Devamı

Platform, blockchain teknolojisinin çeşitli uygulamalarının işlemlerle sınırlı olmadığını kanıtlama fikri ışığında geliştirildi. Platform, geliştiricilerin oyunlar ve sosyal uygulamalar dahil olmak üzere kendi büyük ölçekli DApp’lerini de sorunsuz bir şekilde çalıştırmalarına imkan tanır. Bunun için herhangi bir programlama dili bilgisi de gerektirmez. Aynı zamanda uygulamalar platformdaki ortak dillerde de rahatlıkla geliştirilebilir.

Loom Network’ün en temel ürünü, geliştiricilerin blok zincirinin altyapısı hakkında herhangi bir bilgiye gereksinim duymadan kendi blok zincirlerini oluşturmalarına da imkan tanıyan önemli bir Yazılım Geliştirme Kitidir. Aslında bir “kendi blok zincirinizi oluşturun” mottosunu benimsemiş olan üreteci olarak görev yapar. Geliştiriciler tarafından Loom Network‘te dapp bulundurmak, ödeme yapmak amacı ile kullanılır. Ethereum’dan daha farklı olarak geliştiriciler, Dapp’lerini Loom’da barındırmak için sabit bir şekilde aylık ücret öderler. Bu sayede kullanıcılarının işlem maliyetleri ödemesine de gerek kalmaz.

Haberin Devamı

Loom Coin Hangi Borsalardan Alınır?

Loom Network satın almaya karar verdiğiniz zaman öncelikle de kripto para alım satım borsalarına doğrudan kayıt olmanız gerekir. Bu sitelere ya da sitelerden birine kayıt olduktan sonra yapmanız gereken en önemli işlem ise, kimlik doğrulamasıdır. Bu işlem sırasında nüfus cüzdanınızın ön ve arka yüzünü sisteme yüklemeniz istenir. Bazı borsalar ise, selfie isteyebilir. Bu istek ise, kayıt yapacağınız siteye göre değişebilir.

Loom alım satım yapmaya karar verdiğinizde pek çok borsada yer alıyor. Loom Network ile günümüzde işlem yapılan en büyük ve en bilindik borsalar Binance, KuCoin, Huobi Global, Coinbase Exchange ve listeleme yapan diğer borsaları da kolaylıkla bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Loom Network Ne Zaman Çıktı?

Loom Network (LOOM ), James Martin Duffy, Matthew Campbell ve Luke Zhang tarafından 2017 yılında kurulmuştur.

Loom Network Ne İş Yapar?

Loom Network, Şirket, daha hızlı, ölçeklenebilir ve daha önce geliştirilen herhangi bir şeyden çok daha istikrarlı olan Ethereum tabanlı bir altyapıya sahiptir. Geliştiriciler, Loom Network’ü ve ekipleri tarafından geliştirilmiş olan çeşitli araçları kullanarak, kapsam ve boyut bakımından MMORPG’lere ve World of Warcraft benzeyen devasa oyun dünyaları ve küresel sosyal uygulamalar yaratabilir. Platform, blockchain teknolojisinin çeşitli uygulamalarının sadece işlemlerle sınırlı olmadığını kanıtlama fikrinden yola çıkılarak geliştirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!