LNG ile çalışan kamyonunu tanıttı

Güncelleme Tarihi:

LNG ile çalışan kamyonunu tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2018 12:58

Iveco, Türkiye’de ilk defa LNG ile çalışan Stralis NP 460 model ağır yük kamyonunun tanıtımını yaptı. Konu ile ilgili yapılan açıklamaya göre yeni kamyon 1.600 kilometrelik menzil ve yüzde 35 tasarruf sağlıyor.

Haberin Devamı

SÜRDÜRÜLEBİLİR TAŞIMACILIK

IVECO Türkiye Genel Müdürü Roberto Camatta konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Iveco, 20 yıldan uzun süredir doğalgaz başta olmak üzere alternatif çekiş teknolojilerine öncülük etmektedir ve sürdürülebilir taşımacılığın öncüsüdür. Türkiye, daha önceki yıllarda sattığımız CNG kamyonlarımıza büyük ilgi gösterdi ve bugün, uzun mesafe taşımacılığın en etkili noktası etrafında toplanan tek yakıtlı, doğal gazla çalışan araçlardan oluşan tam bir filonun tanıtımıyla bu başarıyı takip ediyoruz” dedi.

ÖDÜL ALDI

Konuya ilişkin yapılan açıklamanın devamında “2017 Yılının En Düşük Karbonlu Kamyonu ödülüne sahip yeni Stralis NP 460, Euro VI dizel kamyonlara kıyasla yüzde 99 daha düşük Partikül Madde ve yüzde 90 daha az NO2 salınımı, biyometan kullanımında ise yüzde 95 daha düşük CO2 emisyonlarıyla KUSURSUZ GÜÇ sunuyor. Ayrıca, Sessiz Kamyon sertifikasıyla kanıtlanmış, 71 dB’den az olan son derece sessiz çalışmasıyla gürültü kirliliğini büyük ölçüde azaltıyor. Bu devrimsel nitelikteki kamyon, taşımacılık firmalarına gerçekten sürdürülebilir lojistiğin rekabetçi avantajını sunuyor” denildi.

Haberin Devamı

LNG ile çalışan kamyonunu tanıttı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!