Legoland İstanbul'a geliyor

Güncelleme Tarihi:

Legoland İstanbula geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2015 18:41

3 bin metrekarelik bir alanda 3 milyon Lego parçası ile Doğu Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk LEGOLAND® Discovery Centre’ı, 2015 yazında İstanbul’da açılıyor. Mekanının temel atma töreni, Forum İstanbul’da gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da 4 boyutlu sinema, fabrika turu, atölye çalışmaları, temalı oyun alanları, doğum günleri ve kutlamalar için özel parti odaları ve İstanbul’un simgelerinin inşa edildiği sergi de yer alacak. opkapı Sarayı Bab-üs Selam Kapısı, Aya Sofya e Boğaziçi Köprüsü gibi İstanbul’un sembolik yapıları, Lego parçalarından inşa edilerek Miniland’de sergilenecek. emel atma töreninde konuşan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner; “Doğu Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk, dünyanın 13’üncü LEGOLAND® Discovery Centre’ının temelini atmaktan dolayı çok mutluyuz. Hayal gücünü ve yaratıcılığı canlandıran LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, 3-10 yaş arası çocuklara ve ailelerine 2-3 saat süren LEGO® temalı eğlence, etkileşim ve bilgi dolu bir dünya sunacak. Ayrıca inanıyoruz ki İstanbul’un turistik cazibesi LEGOLAND® Discovery Centre ile artacak. Tüm aileleri çocuklarıyla birlikte eğlence, oyun ve eğitim dolu ve LEGOLAND Discovery Centre İstanbul’a bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

'YARDIM ETMENİZİ BEKLİYORUZ'

EGOLAND® Discovery Centre İstanbul Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner, LEGO® parçalarından yapılacak MINILAND’in oylaması ile ilgili şunları söyledi: “Model Builder’larımız, sizlerin oylarıyla İstanbul’u LEGO® parçalarından oluşturmak için hazır. İstanbul’daki favori yapınıza oy verip, LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da yer alacağından emin olabilirsiniz. Oylarınızla MINILAND’i inşa etmemize yardım etmenizi bekliyoruz”.

Tüm LEGOLAND® Discovery Centre’larda, bulunduğu bölgeye özel olarak inşa edilen MINILAND’de, İstanbul’un simgesi haline gelmiş yapılar, minyatür olarak LEGO® parçalarından yapılacak. İstanbul’un listesinde Aya Sofya, Boğaziçi Köprüsü, Beylerbeyi Sarayı, Topkapı Sarayı Bab-üs Selam Kapısı, Rumeli Hisarı, Kız Kulesi, Galata Kulesi, Theodius Dikilitaşı, Dolmabahçe Saat Kulesi ve Yerebatan Sarnıcı yer alıyor. 10 yapıdan favori yapılara www.facebook.com/legolanddiscoverycenteristanbul adresinden oy verilebilir. Oylamalar 6 Nisan 2015 tarihine kadar devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!