Lancia, Autoshow’la birlikte Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Lancia, Autoshow’la birlikte Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2006 00:00

Son dönemde hızla büyüyen Türk otomotiv pazarında yeni marka akını yaşanıyor. Bir taraftan İran, Çin ve Hindistan’dan ucuz otomobil markaları Türkiye’ye girmeye çalışırken diğer taraftan Lamborghini ve Bugatti gibi prestijli markalar da pazardaki yerini alıyor.

İtalyan Fiat Grubu’na bağlı Lancia’da 3 Kasım’da kapılarını açacak Autoshow fuarıyla birlikte Türkiye’ye giriş yapmaya hazırlanıyor. Lancia’yla birlikte Fiat, Türkiye’de 5 markasıyla birlikte yer alacak.

100’ÜNCÜ YILINDA GELİYOR: Fiat’ın 100’üncü yılını kutlayan prestij markalarından biri olan Lancia, Autoshow fuarında Türk otomobilseverlerin karşısına ilk kez çıkacak. Fuarda, Lancia’nın yeni Ypsilon, Musa, Thesis ve konsept aracı Delta HPE sergilenecek. Lancia Delta HPE; zarif, ayrıcalıklı ve yüksek teknolojiyle donatılmış kimliği ile geçtiğimiz ay Paris Otomobil Fuarı’nda sergilendikten sonra ilk kez İstanbul’da ziyaretçileri karşılayacak.

STANDIN GÖZDESİ YENİ YPSILON: Standın gözdesi ise Lancia’nın geleceğe doğru ilk adımı olan Yeni Ypsilon olacak. Kompakt otomobillerdeki kullanışlılık özelliklerine göre uyarlanmış yeni Lancia Ypsilon, farklı stil ve avangard teknolojiyi birleştiriyor. Lancia’nın amiral gemileri olan Lancia Thesis ve Lancia Musa modelleri de Autoshow’daki standda yerini alacak. Fiat’ın prestij markalarından biri olan Lancia, Autoshow fuarıyla birlikte Türkiye’ye giriş yaparak satışa sunulacak. Tofaş yetkilileri Autoshow fuarıyla birlikte marka hakkında nabız yoklayıp, Türkiye’ye ilk etapta getirecekleri modellere karar verecek. Lancia’nın gelmesiyle birlikte İtalyan Fiat Grubu’na bağlı 5’inci markada Türkiye’ye girmiş olacak. Tofaş, Fiat, Alfa Romeo, Ferrari ve Maserati’den sonra Lancia’nın da Türkiye temsilcisi olarak önemli bir güce sahip olacak.

En seksi Alfa fuarda

Autoshow’da bir taraftan Türkiye’de üretilen Fiat Linea’nın dünya prömiyerini yapacak Tofaş, diğer taraftan yeni bir markayı ilk kez Türk otomobilseverlerle buluşturucak. Tofaş, ayrıca Fiat’ın yeni 4x4’ü Sedici modelini ve Alfa Romeo’nun Paris fuarında en seksi araç seçilen yeni modeli 8C Competizione’yi sergileyecek. Sadece 500 tane üretilecek Alfa Romeo SC Competizione fuarda sipariş ile birlikte satışa da sunulacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!