Kuru temizleme işine girdiler

Güncelleme Tarihi:

Kuru temizleme  işine girdiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 22:07

TÜRKİYE’nin online kuru temizleme ağı Networkdry, e-ticaret sektörünün ve iş dünyasının önde gelen ismlerinden yatırım çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

2016 sonuna kadar tüm Türkiye’ye yayılması beklenen Networkdry için Yemeksepeti’nin kurucusu ve CEO’su Nevzat Aydın, Gittigidiyor’un kurucuları Burak Divanlıoğlu ile Serkan Borançılı ve Aydonat Atasever, Markafoni’nin yaratıcısı Sina Afra, Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ve Multinet’in Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Başev bir araya geldi.

YENİLİKÇİ İŞ MODELİ

Networkdry’ın sektördeki konumlanması hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Başev, şöyle konuştu: “Kuru temizleme, başta internet olmak üzere teknolojinin yarattığı olanaklarla yeni iş modellerinin hayata sokulabileceği bir sektör. Hem tüketicilerin daha hızlı ve kaliteli hizmet alabileceği, hem de sektördeki küçük işletmelerin çok daha verimli, planlı ve kârlı çalışabileceği yapılar kurulabilir. Networkdry’ın yenilikçi iş modeli, bu sebeplerle daha ilk adımlarını atarken dahi gerek kuru temizleme işletmecilerinden, gerekse de tüketicilerden yoğun bir ilgi gördü. Bu da bizlerin doğru bir yolda olduğumuz inancını artırıyor. İş modelimiz, mevcut kuru temizleme işletmelerinin büyük çoğunluğuna gelir artış olanağı sağlayan, paylaşıma dayalı bir model. Aynı şekilde, tüketicilerin de kuru temizleme hizmetinden maksimum kalite, hız ve tasarrufla faydalanabilecekleri, en değerli eşya ve giysilerini bile gönül rahatlığıyla teslim edebilecekleri, kalite standartları en üst seviyede olacak bir işleyiş kurduk” dedi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’YE YAYILACAK

Halihazırda İstanbul, Ankara, İzmir ve Aydın’da 100’e yakın sözleşmeli üye işyeri bulunan Networkdry’in önümüzdeki dönemde Türkiye’ye yayılma planı bulunduğunu dile getiren Şevket Başev, “Önümüzdeki günlerde Türkiye’nin 20 büyük şehrine, 2016 yılının sonunda ise tüm Türkiye’ye yayılmayı planlıyoruz. Bu alanda yeni yatırımları faaliyete alacağız. Önümüzdeki dönemde iş modelimizi geliştirmeye çalışacağız” dedi. Networkdry’da her türlü kuru temizleme hizmetinin yanı sıra halı yıkama ve ütüleme servisleri de bulunuyor.Online sipariş oluşturarak evde, işte ya da dışarıda tek tıkla sipariş verebilme özgürlüğü yaratan Networkdry, fiyat skalasını piyasa seviyesinin yaklaşık yüzde 20 altında oluşturuyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!