Kurtulmuş Fenerbahçe forması dikti

Güncelleme Tarihi:

Kurtulmuş Fenerbahçe forması dikti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 14:44

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Ordu'da OSB ziyaretinde bulundu. Burada Süper Lig ekiplerinin formalarının dikildiği bir fabrikada incelemelerde bulunan Kurtulmuş Fenerbahçe forması da dikti.

Haberin Devamı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ordu’nun Fatsa ilçesine gelerek Organize Sanayi Bölgesi’ndeki(OSB) yatırımcıları ziyaret etti.

Kurtulmuş Fenerbahçe forması dikti

VALİ BALKANLIOĞLU EŞLİK ETTİ

Kurtulmuş’a ziyaretlerde Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve çok sayıda partili eşlik etti.

Kurtulmuş Fenerbahçe forması dikti

DİKİŞ MAKİNASININ BAŞINA GEÇTİ

İlk olarak sabah kahvaltısı programına katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, daha sonra OSB’deki firmaları ziyaret ederek burada çalışan işçilerle sohbet etti. Ziyaretler yapılan ikramlar ile son buldu. Fatsa ilçesinde bazı fabrikaları ziyaret ederek, işçilerle bir araya geldi. Kurtulmuş, bir dikiş makinesinin de başına geçerek formaların dikimini yaptı.

Haberin Devamı

TÖRENE KATILDI

Kurtulmuş, seçim çalışmaları kapsamında Ordu’nun Fatsa ilçesinde Doğal Gaz Dağıtım Projesi İlk Gaz Verme Töreni'ne katıldı. Burada açıklamalarla bulunan Başbakan Yardımcısı, "13 yıllık dönemde mu memleket iktisadi bakımdan ileriye gitmiş, ekonomik olarak kalkınmış. Bizden hizmet bekliyor daha güçlü bu hizmetlerin gelmesini istiyorsanız sizde kalan 12 günlük sürede kapı kapı dolaşarak daha güçlü bir iktidarın çıkması için elinizden gelen her türlü desteği ortaya koyacaksınız. Böylece hiç kesilmeden bu sürecin devam etmesini sağlayacağız. Böylece bu memleketi hep o gıpta ile dinlediğimiz gıpta ile baktığımız kalkınmış ülkelerin seviyesinin çok daha üstüne çıkmasını sağlayacağız" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!