Korkmaz, ödüllü tasarımını dünya turuna çıkarıyor

Güncelleme Tarihi:

Korkmaz, ödüllü tasarımını dünya turuna çıkarıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 22, 2011 15:35

Türkiye’nin önde gelen mutfak eşyaları üreticilerinden Korkmaz, Almanya'da Red Dot Design 2011 ödülünü kazanan çaydanlık tasarımını dünya turuna çıkarıyor.

Haberin Devamı

Ödül alan diğer tasarımlar, Essen kentindeki  Red Dot müzesinde sergilendikten sonra dünya turnesine çıkacak. Gezici müze, sırasıyla Tokyo, Moskova, Singapur, Dubai, Kore ve Hong Kong’daki tasarım meraklılarının ilgisine sunulacak.

Korkmaz Mutfak EÅŸyaları Yönetim Kurulu Ãœyesi Kerim Korkmaz, dünyanın en önemli tasarım ödüllerinden birini kazanmış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Esta Çaydanlık Takımı’nı tasarımından üretimine yaklaşık 16 ayda tamamladıklarını belirten  Korkmaz, "Tasarımın gücüne ve yarattığı farka çok inanıyoruz. Günümüzde ürünler salt fonksiyonlarıyla deÄŸerlendirilmiyor. Bunun yanında her ürünün kendine özgü bir ruhu ve tarzı olması gerektiÄŸini düşünüyoruz. Bu nedenle 2009 yılından bu yana mutfak eÅŸyalarında yeni bir çizgi oluÅŸturduk. Ãœlkemizin önde gelen tasarımcılarıyla iÅŸbirliÄŸi yaparak bu alanda yalnızca Türkiye’de deÄŸil uluslararası pazarlarda da büyük beÄŸeni ve ilgi ile karşılanmaya baÅŸladı Umarız daha  nice saygın tasarım ödülü ülkemize getiririz" diye konuÅŸtu.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!