Kızlık zarı diktirmek yeni yıl hediyesi oldu

Güncelleme Tarihi:

Kızlık zarı diktirmek yeni yıl hediyesi oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2005 00:00

Tüm dünya, yeni yıl hazırlıklarını sürdürürken, ABD’de burun, meme, kızlık zarı, vajina ameliyatı yılbaşı hediyesi oldu. Kadınlar kızlık zarlarını diktirerek ya da vajinalarını daralttırarak kocalarına yeni yıl hediyesi veriyor.

AMERİKA Birleşik Devletleri’nde (ABD) burun, meme, kızlık zarı, vajina ameliyatı yılbaşı hediyesi oldu. Yeni yıla, sevdiklerine sürpriz yaparak girmek isteyen Amerikalılar estetik merkezlerine hücum etti. New York yakınlarında güzellik ve estetik merkezi işleten Esmeralda Vanegas, kadınların kızlık zarlarını diktirerek ya da vajinalarını daralttırarak kocalarına yeni yıl hediyesi verdiklerini, bu sayede hem kendilerinin, hem de kocalarının aldığı zevki artırmayı amaçladıklarını söyledi.

BAHANE BULUYORLAR:

Los Angeles kentinde çalışan estetik cerrah Peter Fodor, Amerikan toplumunda hediye vermek için ‘her zaman bir bahane’ bulunduğunu anlattı: ‘Bir koca Noel ağacının dibine zarf bırakır. Zarfta estetik cerrahtan alınmış randevu yazılı çek bulunur. Bu randevu bazen sadece muayene demektir, bazen kadının ve hatta kocanın uzun zamandır hayalini kurduğu bir ameliyat demektir’ diye konuştu. New York’ta estetik cerrah olarak çalışan Doktor Lawrence Reed de, bu alandaki ilerlemenin ve daha ucuz olan yeni estetik uygulamaların hediye eğilimini artırdığına işaret etti. Botoks, piling, dişlerin beyazlatılması gibi cerrahi olmayan yöntemlerin, hediye işini kolaylaştırdığını belirtti.

12 MİLYAR DOLAR HARCANDI:

Amerikan Estetik Cerrahi Derneği’ne göre, estetik ameliyatlarının yüzde 35’i, hediye amacıyla yapılıyor.Derneğin verilerine göre, geçen yıl Amerikalılar estetik cerrahi ameliyatlarına 12 milyar dolar harcadı. Bu ameliyatlar arasında ilk sırayı ‘liposakşın’ denen yağ alma işlemi alıyor. İkinci sırada ise meme büyütme, üçüncü sırada göz kapağı amliyatları geliyor. ABD’de estetik ameliyat sayısı 2004’te bir önceki yıla göre yüzde 44 oranında artarak 12 milyona ulaştı. Bu ameliyatların yüzde 90’ını kadınlar yaptırdı. ABD’de yıl sonunda estetik ameliyat sayısı patlama gösteriyor. Yeni yıla yeni yüzleri ile girmek isteyen Amerikalılar estetik ameliyatı için sıraya giriyor. Ameliyatlar ortalama olarak 2 bin dolara gerçekleşiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!