Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2002 16:17

Formula 1´e destek
Accenture, Türkiye´de yapılması için Türkiye Otomobil ve Motorsporları Federasyonu tarafından düzenlenen ´Türkiye Hız Kazanıyor´ sloganlı Formula 1 tanıtım kampanyasına destek veriyor. Accenture, ayrıca BMW WilliamsF1 takımı için beş yıllık bir iş stratejisi hazırladı.

Manajans´tan İK atağı
Yenilenme çalışmaları içine giren Manajans/Thompson, önceliği insan kaynaklarına verdi. Ajans bünyesinde yaklaşık yedi aydır süren ´İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim´ çalışması yapılıyor. Bu çalışmayı ajansın CEO´su olan Selim Oktar başkanlığında faaliyet gösteren yürütme kurulu yönlendiriyor.

Kalite ödülü finalistleri
TÜSİAD ve KalDer tarafından her yıl verilen Ulusal Kalite Ödülleri işletme kategorisinde beş kuruluş, sivil toplum kategorisinde ise bir STK finalist olmaya hak kazandı. İşletme kategorisinde Bosh Sanayi, GENPAR Otomotiv, SKF Türk Sanayi, Özen Mensucat, ESAN Eczacıbaşı Endüstriyel Hammaddeleri A.Ş. finalist oldu. Bu yıl KalDer tarafından ilk kez verilecek olan sivil toplum kuruluşları kategorisinde ise, Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ilk STK finalisti oldu.

Emirates´ten kariyer sitesi
Emirates Havayolları, tüm dünyadan ve Dubai´den iş başvurularının rahatça yapılabilmesi amacıyla www.emiratesgroupcareers.com´u kurdu. Şirket önümüzdeki on yıl içerisinde çalışan sayısını ikiye katlamayı planlıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!