Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2001 00:00

Haberin Devamı

THY'den iç hatlara % 1.5 zam

Türk Hava Yolları, iç hat bilet ücretlerine ortalama yüzde 1.5 oranında zam yaptı. THY'den yapılan açıklamada, 8 Ocak'tan itibaren geçerli olmak üzere iç hat bilet ücretlerinde fiyat ayarlaması yapıldığı belirtildi. Buna göre, Ankara-İstanbul arası bilet fiyatları 47 milyon liradan 48 milyon liraya çıktı. İstanbul ile Antalya-Bodrum-Dalaman arasındaki bilet fiyatları 52 milyon liradan 53 milyon liraya, İstanbul ile Elazığ-Kars-Erzurum arasındaki bilet fiyatları 51 milyon liradan 52 milyon liraya çıktı. Diğer hatlarda da bilet fiyatlarının 1'er milyon lira arttığı bildirildi. Aralık ayında Ulaştırma Bakanlığı'ndan yüzde 25'lik zam talebinde bulunan THY'ye yüzde 1.5 oranında zam yapması için izin verilmişti.

Ford 300 bin aracı geri çağırdı

Ford 1995 yapımı 300 bin Contour ve Mercury Mystique'yi geri çağırdı. Ford'dan yapılan açıklamada sözkonusu araçların motorlarının aşırı derecede ısındığı ve araçlarda yangın tehlikesi olduğu belirtildi. Ford sözcüsü Mike Vaughn araçlarda 149 yangın vakasının görüldüğünü ancak yangınlarda ölü ve yaralı olmadığını söyledi.

Hazine'de iki yeni atama

Hazine Müsteşar Yardımcılıklarına Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürü Aydın Karaöz ile Kamu Finansmanı Genel Müdürü R. Hakan Özyıldız atandılar. Müsteşar Yardımcılığına atanan Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürü Karaöz, daha önce Türk Eximbank Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Denetçiliği, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığıİkili Finansman Dairesi Başkanlığı, Uluslararası Sermaye Piyasaları Dairesi Şube Müdürü görevlerinde de bulunmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!