Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

Aslanoğlu Abank'ta

ALTERNATİFBANK (Abank) Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Ferit Mevlüt Aslanoğlu atandı. Alternatifbank'tan İMKB'ye gönderilen açıklamada, Yeşim Taner'in istifasıyla boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Aslanoğlu'nun getirildiği bildirildi. Toprak'ın genel müdürlüğünden sonra ara verdiği bankacılığa Kentbank'la tekrar dönen Aslanoğlu'nun, Kentbank'ta da çok uzun kaldığı söylenemez. Aslanoğlu'nun, birara Erol Aksoy'un İktisat Bankası'na gidip sadece bir günlük görev yaptığı da biliniyor.

Dışbank'tan faiz indirimi

DIŞBANK, bugünden geçerli olmak üzere vadeli mevduata uyguladığı faizleri düşürdü. Buna göre Dışbank bir ay vadeli mevduat faizini yüzde 35'ten yüzde 33'e, 3 aylık mevduat faizini yüzde 34'ten yüzde 33'e, 6 aylık ve 1 yıllık mevduata uyguladığı faiz oranları ise yüzde 33'ten yüzde 32'ye indirdi. Dışbank kredi kartı faizini de yüzde 7.10'dan yüzde 6'ya düşürdü.

İş Leasing'e 78 bin ortak

İŞ Leasing'in halka arz edilen 2.5 trilyon lira nominal değerdeki hisseleri için 3.5 katı talep geldi. İş Leasing'ten yapılan açıklamada, sermayesinin yüzde 29.4'ünü halka açan şirketin, arz ettiği miktarın üzerinde talep toplayarak 77 bin 915 yatırımcıya satış yaptığı kaydedildi.

İhlas GYO sermaye arttırıyor

İHLAS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mayıs sonuna kadar sermaye arttırma kararı aldı. İhlas GYO, 1999 yılı faaliyetlerini değerlendirdiği toplantıda, 1999 yılı net kárı olan 684 milyar 156 milyon liranın 34 milyar 207 milyon lirasını birinci tertip yedek akçe olarak ayrılmasına, kalan 649 milyar 948 milyon lirasını da yapılacak ilk sermaye arttırımında ortaklara bedelsiz hisse senedi biçiminde dağıtılmasına karar verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!