Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Onur Air Bodrum'a uçuyor

Özel sektör havayolu şirketi Onur Air, Saga Tours işbirliğiyle Bodrum seferlerine başladı. Saga Tours Genel Müdürü Musa Alioğlu, Bodrum seferlerinde Amerikan McDonnel Douglas yapımı 1997 model MD-88 ve Airbus A-32 tipi uçaklar kullanacaklarını söyledi. Alioğlu, ‘‘Bodrum seferlerimizi salı, çarşamba, cuma ve pazar günleri yapacağız’’ dedi.

Yaşarbank'a ISO 9001 belgesi

Yaşarbank, iki yıl önce başladığı Kalite Güvence Sistemi çalışmaları sonucunda ISO 9001 Kalite Belgesi'ni aldı. Uluslararası belgelendirme yetkisine sahip Alman RWTÜV tarfından yapılan denetimler sonucunda, Yaşarbank'a tüm ürün ve hizmetlerinde ISO 9001 belgesi verilmesi kararlaştırıldı. Yaşarbank'ın Türkiye genelinde 84 şubesi bulunuyor.

Arçelik'ten 84 ekran televizyon

Arçelik, düz kare 84 ekran TV 9984 yeni televizyon modelini piyasaya sundu. Video kullanımına ve ayrı bir model eklenmesine ihtiyaç duyulmadan resim içinde resim elde etme özelliğine sahip yeni Arçelik televizyon, 100 program hafızalı. Programlanabilir otomatik açma ve kapama özelliklerine sahip yeni TV 9984'de, çocukların seyretmesi sakıncalı programlara karşı geliştirilen ve televizyonu kullanıma kapalı hale getiren çocuk kilidi de var.

Özdilder Genel Kurulu

Özel Dil Kursları Derneği'nin 7. dönem olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda yapılan seçimler sonunda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Bora Göker, Başkan Yardımcılığı'na da Sinan Akdağ seçildi. Derneğin diğer yönetim kurulu üyeleri ise Levent Süer, Devrim Gökşen, Barbars Altıntaş'tan oluştu.

Alba'ya yeni tesis

ALBA Makina, Tekirdağ Malkara'da kurduğu yeni tesisleriyle kapalı üretim alanını 10 bin metrekareye çıkardı. Alba Makina, makina parkını bilgisayarlı metal işleme makinalarıyla yeniledi. Alba, konfeksiyon ütüleme ve buhar sistemleri sektöründe faaliyet gösteriyor.

Foli'den büyük beden

Kadın kıyafetleri üreticisi Foli, 44-56 beden arasındaki kadınlar için 15 ayrı yeni koleksiyon oluşturdu. Foli'nin yeni koleksiyonunun herbirinde 15 yeni seçenek sunuluyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!