Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 1998 00:00

Eski Nike'a 6 milyon
Haberin Devamı

Nike, ikinci ayakkabı değiştirme kampanyasını başlattı. Türkiye'de eski spor ayakkabıları yenisiyle değiştirme kampanyasını ilk kez 1997 yaz aylarında uygulayan Nike, geçtiğimiz nisan ayında da ikinci kampanyasını başlattı. Nike markası ne olursa olsun herhangi bir çift eski spor ayakkabıyı getirene, tüm Nike modellerinde 6 milyon lira indirim yapıyor.

Plajlarda Speedo rüzgarı

SPEEDO yüzücü mayoları 1998 yaz sezonunda Türkiye piyasasına sunacağı plaj kreasyonuyla 40 bin parça mayo satışı hedefliyor. Türkiye distribütörlüğünü 1995 yılından beri Vepa Sanayi ve Ticaret'in yaptığı Speedo'nun Türkiye genelinde 100 bayisi bulunuyor. Olimpiyatlarda kullanılan performans mayolarıyla tanınan Speedo, Türkiye'de yapılacak Yüzme Şampiyonası'nın da sponsoru oldu.

Piyale'den çatlamayan krema

PİYALE-DR. Ouetker Pasta Kreması yenilenen ambalajlarında ‘‘Tadıyla, kıvamıyla tam krema’’ sloganı ile tüketicisiyle buluştu. Piyale-Dr. Oetker Pasta Kreması özellikle Pandispanya Un ile yapılan pastalarda dolgu ve kaplama malzemesi olarak kullanılıyor. Bu kremanın bir özelliği bir bir gün beklese dahi üzerinde çatlakların oluşmaması.

Castrol'dan hediye yağmuru

CASTROL GTX 3 litrelik Castrol GTX'lerde kampanya başlattı. 26 Haziran'a kadar devam edecek kampanyada 5 bin kişi T-Shirt, 50 bin kişi 1 litrelik Castrol GTX kazanacak. Bunun yanı sıra yapılacak çekilişle 5 kişi Rover Cabriolet, 50 kişi Ericson 688 Cep telefonu, ve 500 kişi de Philips Müzik seti'nin sahibi olacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!