Kısa haberler

Güncelleme Tarihi:

Kısa haberler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2001 15:42

Haberin Devamı

Kadeş Antlaşması Vitra'da

Eczacıbaşı-Vitra, her yılbaşında geleneksel olarak üretilen Anadolu Koleksiyonu'na bu yıl tarihin en eski uluslararası sözleşmesi Kadeş Antlaşması'nı ekledi. Orjinali İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde bulunan tabletin replikaları Vitra Seramik Sanat Atölyesi'nde sınırlı sayıda üretildi ve her biri tek tek numaralandırılarak dünyanın dört bir yanındaki seramik temsilcilerine iletildi.

CRM'de kıyaslama

KalDer, CRM Institute'nin katkılarıyla 'Müşteri İlişkileri Yönetimi' adlı dördüncü kıyaslama projesini başlattı. CRM konusunda iyi uygulamaları olan kurumları ortaya çıkarmak, CRM'deki başarıları vurgulamak amacıyla hazırlanan proje hakkında ayrıntılı bilgi www.kalder.org adresinde yayınlanıyor.

Yapı Kredi Sigorta 58 yaşında

Haberin Devamı

Yapı Kredi Sigorta 58'inci yılını kutladı. Şirketin doğum günü Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’da gerçekleşen Fazıl Say konseriyle kutlandı.

Azizoğlu Elittepe'yi tanıtacak

Azizoğlu Halkla İlişkiler müşteri portföyüne yeni bir marka ekledi. Merkezi Amsterdam'da bulunan uluslararası kahve şirketi Elittepe Türk Kahvesi yeni yılda Azizoğlu ile çalışacak.

‘Kaliteli’yara bandı

Kurtsan Medikal ürünlerinden Roll markasıyla pazarlanan yara bantları ISO 9002 belgesi aldı. Türkiye'de 1988'den bu yana faaliyette olan şirket aldığı bu belgeyle birlikte AB’ye ihracat yapacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!