KISA HABERLER

Güncelleme Tarihi:

KISA HABERLER
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2001 11:32



Mobilera faaliyete geçti

Şirketlerin mobil iletişim ihtiyaçlarına çözüm üretmeyi hedefleyen Mobilera 12 Kasım'da faaliyete geçti. GPM ve Caretta firmalarının mobil iletişim teknolojileri ve yazılım altyapılarıyla kurulan şirketin tanıtımı Ericsson, HP, KVK, Microsoft ve Turkcell'in sponsorluğuyla gerçekleşti.

‘Skalite’ ödülü

Türkiye Skal Kulüpleri, turizm sektöründeki kaliteli kuruluşları ödüllendirdi. The Marmara grubu ISO-9001-1994 kalite yönetim sistem belgesi sahibi olması ve Esma Sultan Yalısı'nı tarihsel yapısı bozulmadan restore etmesi nedeniyle 'Turizm Yatırımcısı' dalında 'Skalite' ödülü aldı.

KOBİ’ler sanal olacak

Global Sources'in Türkiye ofisi olarak faaliyete geçen Global B2B İletişim ve Teknoloji Ticaret A.Ş., KOBİ'lere internet ortamında elektronik ticaret alanında yeni iş olanakları yaratmayı hedefliyor. Şirket KOBİ'lerin internete 'taşınıp' uluslararası pazarlarda rekabet etmeleri için stratejik çözümler üretecek. Şirketin sunacağı projelerin maliyetlerinin yüzde 75'i Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV), kalanı ise KOBİ'ler tarafından karşılanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!