Kia’nın kaplanları Joice ve Carens

Güncelleme Tarihi:

Kia’nın kaplanları Joice ve Carens
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kia, Auto Show'da 2000 model Sephia, Pride, Carnival, Sportage, Elan modellerini sergiliyor. Kia'nın yenileri Joice ve Carens ilk defa fuarda, Türk otomobilseverlerle tanışacak.

KİA, bu yıl 7'incisi düzenlenen Uluslararası Otomobil Fuarı Auto Show'99'a iki yeni modelle katılıyor. Kia'nın Joice ve Carens modelleri Türkiye'de ilk kez Auto Show'da sergileniyor. Kia'nın Türkiye distribütörü İhlas Motor, Joice ve Carens modellerini 2000 yılında Türkiye'de satışa sunmayı planlıyor. Kia standında ayrıca 2000 model Sephia, Pride, Carnival, Sportage, Elan modelleri de sergileniyor.

2000 cc. hacminde motoru bulunan Joice 139 beygir gücünde. Joice modelinin dış tasarımında gövde rengi tamponlar ve kapı kolları, berrak mercekli halojen farlar, krom kaplama ön panjur ızgarası, ön sis lambaları, arka tampona monteli reflektörler, alüminyum alaşımlı jantlar dikkati çekiyor. İç bölümde ise ahşap görünümlü kaplama, dijital yön pusulası, dijital atmosferik basınç ve rakım ölçümü, dijital termometre bulunuyor.

Joice modelinde deri koltuk döşemeleri, deri kaplamalı direksiyon, kendiliğinden kayan ve masa olabilen orta koltuklar, klima, yükseklik ayarlı, hidrolik direksiyon, elektrik kumandalı kapı camları, CD çalar, fasılalı zaman ayarlı silecekler standart olarak sunuluyor.

Kia Joice'da güvenlik unsurlarına da önem verilmiş. Sürücü tarafında hava yastığı, ABS, kapı içi çelik barlar, arka kapı çocuk kilidi, darbe emici tamponlar, teleskobik katlanır direksiyon mili ve immobilizer Joice'un güvenlik ekipmaları arasında dikkat çekiyor.

Kia'nın ilk defa Auto Show'da sergileyeceği Carens modeli de tam bir aile otomobili. Çarpıcı görünümü ve geniş iç hacmiyle dikkati çeken Carens'da 111 beygir gücünde 1.8 litre motor bulunuyor. Carens'in standart aksesuarları şunlar: radyo-teyp-CD çalar, 4 hoparlör, 6 yönde ayarlanabilen sürücü koltuğu, içerden kumandalı depo ve bagaj açma kapağı, hidrolik direksiyon, merkezi kilit, elektrik kumandalı kapı camları, orta koltuk dirsek dayamaları, kayan ve masa olan orta koltuklar...

ABS, çift hava yastığı, arka kapı çocuk kilidi, darbe emici tamponlar, çelik miktarı artırılmış monoblok gövde Carens'in güvenliğini artırıyor.

AİLE OTOMOBİLİ PRİDE

Kia, kısa bir süre önce tanıtımını yaptığı Pride modelini de sergiliyor. ‘‘Ekonomik aile otomobili’’ sloganıyla sunulan Pride modelinin kelime anlamı ‘‘övünme, iftihar edilecek şey, görkemli anlamlarına’’ geliyor. 1.3 lt. 73 beygir gücündeki motoru bulunan Pride, 4.5 litrelik yakıt tüketimiyle dikkat çekiyor.

Kia, Auto Show'daki standında ayrıca 7 kişilik minivan modeli Carnival, 4x4 modeli Sportage ve üstü açık spor otomobili Elan modelini de sergiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!