Kendinize yatırım yapın

Güncelleme Tarihi:

Kendinize yatırım yapın
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2008 00:00

Kriz ortamında kendisine yatırım yapmak isteyenler için Hürriyet Gazetesi, "işsizliğe pabuç bırakmayın" sloganıyla Hürriyet Akademi’yi kurdu. Lise mezunları 49 kupon biriktirerek Hürriyet Akademi’ye katılıp mesleki gelişim imkanı bulacaklar.

HÜRRİYET Gazetesi kriz döneminde kendisine yatırım yapmak isteyen okurları için "işsizliğe pabuç bırakmayın" sloganıyla Hürriyet Akademi’yi kurdu. Lise mezunlarını hedefleyen Hürriyet Akademi’ye katılmak için 49 kupon biriktirmek yeterli olacak. 27 Kasım’da başlayacak ilk kampanyaya katılanlar, ilk paket olan Perakendecilik Mesleki Hazırlık Kitabı’na doğrudan erişme imkanına kavuşacak. Programın sonunda kişisel ve mesleki yetenekleri gelişecek gençlerimiz daha kolay iş bulabilecekleracak. Hürriyet Akademi bu şekilde 4 temel alanda mesleki eğitim projesi yürütecek.

Dört alanda eğitim

Hürriyet Akademi Mesleki Hazırlık Programı ismi altında sunulacak bu eğitim paketinde okuyuculara perakendecilik, turizm, satış pazarlama ve büro yönetimi olmak üzere 4 temel alanda kendini yetiştirme imkanı sunulacak.

Hürriyet Akademi’nin başlangıcında 49 kupon biriktiren herkese mesleki hazırlık kitabı verilecek.

Program kapsamında kitaplar ellerine geçtikten yaklaşık bir ay sonra Türkiye’nin 15 şehrinde İş Bulmanın Altın Kuralları seminerleri düzenlenecek.

Bu seminerlerde katılımcılar iş dünyasının profesyonellerini hem dinleme hem de bu profesyonellere kendini gösterme fırsatı kazanacak.

Katılımcılara bire bir uygulanacak Mesleki Yönetim Testi ile katılımcılar hangi mesleklere daha yatkın olduğunu öğrenecek.

İşe girme şansı artacak

Program tamamlandığında katılımcılar Beykent Üniversitesi ve European School of Economics’in Türkiye’deki akredite eğitim kurumu olan Eğitim Kariyer Enstitüsü imzalı sertifilara sahip olacak.

Katılımcılara ayrıca Hürriyet Akademi sertifikası da verilecek.

Projeye destek veren D&R, Burger King, Genpa, Migros, Atasay, Teknosa gibi firmalar eğitimde öğrencilere aktif destek verecek.

Projeye destek veren firmaların seçeceği bazı adaylar 60 saatlik özel eğitim programlarına katılarak bu firmalarda işe girme şanslarını büyük ölçüde artıracak.

89 mağaza ve 750 çalışanı ile hizmet veren D&R, Hürriyet Akademi projesi için mağaza içinde satın alma ve kategori yönetimine, lojistikten müşteri hizmetlerine kadar geniş bir paylaşımda bulundu.

Burger King, programı başarıyla tamamlayan 60 kişiye 4 aylık özel bir eğitim verecek. Eğitim alanlar Burger King, Sbarro ve Popeyes restoranlarında müdür olmak için bir adım öne geçecek.

Önümüzdeki bir yıl içinde 75 kişiye yeni iş imkanı sağlamayı hedefleyen Genpa aradığı kriterlere sahip olması durumunda Hürriyet Akademi’de eğitim alanlara öncelik tanıyacak

Hürriyet Akademi sertifikası sahibi olanlar, DHL Exel Supply Chain bünyesinde işe alım sürecinde öncelikli olarak değerlendirilecek.

Teknosa, Hürriyet Akademi Platformu çerçevesinde hazırlanacak mesleki eğitim kitabına içerik desteği verecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!