Kazananlar ödüllerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Kazananlar ödüllerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2015 01:06

Doğuş Grubu çalışanlarının tenisten kartinge, futboldan atletizme kadar 13 farklı kategoride yarıştığı ‘Doğuş Şampiyonlar Ligi’nin bu yılki kazananları belli oldu.

Haberin Devamı

Bu yıl 11’incisi düzenlenen Lig kapsamında 2 ay boyunca yarışan 84 takım arasında birinci olan ekipler Bahar Country’de düzenlenen törende ödüllendirildi.

Bu yılın Lig Şampiyonları Dubai seyahati kazanırken, dereceye giren takım üyeleri de Ağustos ayında Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek Enrique Iglesias konser biletlerini almaya hak kazandı.

Doğuş Holding tarafından kurum içi bağlılığı ve Grup çalışanları arasındaki sinerjiyi artırmak için 11 yıldır düzenlenen Doğuş Şampiyonlar Ligi’nin kazananları ödüllerine Bahar Country’de düzenlenen törende kavuştu.

İKİ AY SÜRDÜ
İki ay süren müsabakalara 13 kategoride 84 takım katılırken, toplam 396 sporcu birincilik için yarıştı. Tenis, basketbol, bilardo, yelken, voleybol, satranç, masa tenisi, karting, dart, bowling, futbol ve atletizm kategorilerinde birinci olan takımlar Dubai seyahati ve 19 Ağustos’ta Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilecek olan Enrique Iglesias konserine çift kişilik bilet ile ödüllendirilirken, ikinci ve üçüncü olan takımlar da Enrique Iglesias konserine çift kişilik bilet kazandı.

BAKMADAN GEÇME!