‘Kanuni’ dönüyor

Güncelleme Tarihi:

‘Kanuni’ dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2019 08:30

Dünyanın en fazla satış yapan motosiklet markalarından Bajaj’ın Türkiye Distribütörü de olan Kuralkan, 3 yıllık aranın ardından Kanuni markasını tekrar üretim bandına aldıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Motosiklet pazarının son 4 yılda ciddi sıkıntılar yaşadığını özellikle de vergi yükü nedeniyle satışların hızla daraldığını söyleyen Kuralkan Satış ve Pazarlama Müdürü Ekrem Ata, “Kanuni modellerinde 50-150cc arasında üretim yapcağız. 8 Kanuni modelimizle özellikle 50 cc satışlarından aldığımız payı hızla artırmayı planlıyoruz. Türkiye’de 50 cc’nin bazı kendine ait özellikleri var. B sınıfı otomobil ehliyet ile kullanılabiliyor, MTV’den de muaf olduğu için şu an çok tercih ediliyor. Bayilerimize hiçbir yük getirmeden, yeni sistemimiz ile en yeni ürünlerimizi pazara sunmaya başlıyoruz art ayından itibaren Kanuni modellerimizin üretimine başlayacağız ve nisan ayından itibaren pazara sunacağız” şeklinde konuştu.

İNTERNETTEN SATIŞ

Sektördeki daralmalarla beraber bayilerin sıkıntı yaşadığını da dile getiren Ata, “Yeni iş modelimiz “Online e-Kuralkan’’ satış sistemini ile yetkili satıcıların öz sermayelerini ürün için kullanmayacaklar. Artık tüketiciler satın almak istedikleri motosiklet siparişini online olarak e-Kuralkan’a verecekler. Teslimatlar ve test talepleri bayiler kanalı ile gerçekleşecek. Kar marjları artaracak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!