Kalem koleksiyonerleri PenFest’te buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Kalem koleksiyonerleri PenFest’te buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2023 07:00

NEWELL Brands, dünyaca ünlü prestijli kalemlerin buluşma noktası PenFest’te en lüks ve prestijli 5 yeni ürünü ile yerini alıyor.

Haberin Devamı

Bu yıl 18-19 Kasım 2023 tarihleri arasında 4’üncü kez Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek etkinlikte Parker, tüm kalem koleksiyonerlerinin ilgi odağı olacak. İngiltere’de iki kez Kraliyet Arması ile ödüllendirilen Parker, PenFest’te sergilenecek koleksiyonlarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

Parker Ingenuity’nin sofistike stili ve lüks kaplamaları, başarıyı garantilemek için mümkün olan her ayrıntıdan yararlanıyor. Kendi alanındaki ustaların zorlu ihtiyaçlarını karşılayan ve olağanüstü bir yazma deneyimi için büyük bir hassasiyet sunan Parker Ingenuity, karmaşık ayrıntıları ve güven verici ağırlığıyla, başarının yazarı olmayı vaat ediyor. Parker Ingenuity’nin fiyatı ise 5 bin 823 TL.

Hemisphere Color Blocking koleksiyonu, daha parlak bir ifade yaratmak isteyenler için özel olarak tasarlandı. İlhamını bu sezonun en cesur trendinden alan bu dolma kalem, pembenin iki tamamlayıcı tonuyla şık bir şekilde tamamlandı. 2 yıllık uluslararası garantisinin yanı sıra birinci sınıf bir Waterman hediye kutusuyla sunulan Yeni Hemisphere Color Blocking koleksiyonu 2 bin 855 TL’den satışa sunuluyor. Parker’ın en popüler kalemi Jotter ise, yeni koleksiyonunda, Amerika’nın en görkemli ve canlı şehri New York’un enerjisinden ilham aldı. Kalemin tasarımı, ünlü binaların ve simgesel yapıların farklı silüetini ve çok sayıda gökdeleni yansıtıyor. Fiyatı ise 875 TL.”

BAKMADAN GEÇME!