Kadın sürücülere özel otomatik Terrano

Güncelleme Tarihi:

Kadın sürücülere özel otomatik Terrano
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

Nissan Otomotiv, arazi aracı Terrano II Turbo Dizel'in otomatik şanzımanlı versiyonunu piyasaya sürdü. Anahtar teslim satış fiyatı 3 kapı için 39 bin 681 dolar (10 milyar lira), 5 kapı için 44 bin dolar (12 milyar lira) olan Terrano II otomatik, Ella Mengi, Eyşan Özhim, Julia Nithu gibi mankenlerin de katıldığı özel bir dans şovla tanıtıldı.

Terrano II Turbo Dizel'in özellikle kadın sürücülerden ilgi görmesi bekleniyor. Nissan'ın İspanya'daki fabrikalarında üretilen Terrano II Turbo Dizel Otomatik'de manuel şanzımanlı versiyonunda da kullanılan 2.7 litrelik, çok noktadan enjeksiyonlu, turbo dizel motor 125 beygir gücünde.

3 ve 5 kapılı olmak üzere iki ayrı karoser seçeneği bulunan Terrano II Turbo Dizel Otomatik'in standart donanımında ABS, sürücü ve yolcu hava yastığı, ımmobilizers superlock kilit sistemi, kilitli difransiyel, klima, radyo-teyp, elektrik kumandalı sunroof, elektrik kumandalı ve ısıtmalı yan aynalar, elektrik kumandalı far ayarı ve içeriden açılabilen benzin depo kapağı gibi aksesuarlar bulunuyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!