İzel’in klibine akvaryum yaptı pişman oldu

Güncelleme Tarihi:

İzel’in klibine akvaryum yaptı pişman oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sanatçı İzel Çeliköz’ün ‘‘Eyvallah’’ klibinde logosunun yayınlanacağını sanarak özel deniz akvaryumları hazırlayan Teknik Akvaryum, elinde yazılı belge olmadığı için klipte logosunu göremiyor.

Teknik Akvaryum Genel Müdürü Tuğrul Kınsun ile klibin yapımcısı Erhan Ceyhan, logonun klipte yayınlanması koşuluyla ücretsiz dört ayrı deniz akvaryumu hazırlanması için anlaşmış. Ne var ki, Teknik Akvaryum'un logosu klipte yer almamış. Bunun üzerine Yapımcı Erhan Ceyhan ve ekibiyle görüşen Kınsun'a ilk önce logoyu televizyonların kestiği açıklaması yapılmış daha sonra da İzel'in plak firması Plaza Müzik ile görüşmesi gerektiği söylenmiş. Plaza Müzik ile görüşen Kınsun, bu temaslarından da sonuç alamamış.

Arkadaşımız Fadime Çoban, yapımcı firma yetkililerinden Fatoş Akdemir'le görüştü. Logonun yayınlanması için Teknik Akvaryum'a söz vermediklerini belirten Fatoş Akdemir, Kınsun'un akvaryumları gönüllü olarak yaptığını söyledi. Bir firmanın logosunun yayınlanması için ortada yazılı bir anlaşmanın olması gerektiğini de vurgulayan Akdemir, ‘‘Zaten ellerinde yazılı bir belge de yok‘‘ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!