'İtibar Endeksi' isminin kullanımına dava

Güncelleme Tarihi:

İtibar Endeksi isminin kullanımına dava
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2012 17:48

Ertan Acar danışmanlık şirketi tarafından yapılan açıklamada 'Türkiye İtibar Endeksi' markasının izinsiz kullanıldığı belirtildi ve konuyla ilgili yasal hakların saklı olduğunun altı çizildi.

Haberin Devamı

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
"RapMan İtibar Araştırmaları Merkezi’nin lansmanı amacı ile 9 Şubat 2012 Peşembe günü yani bugün gerçekleşen bir etkinlikte, Türkiye Patent Entstitüsü tarafından “2010/71934” ve “2011/12589” tescil numaraları ile Ertan Acar kurumsal markamız adına tescil edilmiş “Türkiye İtibar Endeksi”  markası kullanılarak bir kısım açıklamalarda bulunulmuştur.

"Söz konusu etkinlikte “RapMan Türkiye İtibar Endeksi” adı ile bugün kamuoyuna açıklanan çalışmanın, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin akademik denetiminde İtibar Atölyesi tarafından Türkiye Ekonomisi’nin 12 lokomotif sektörü özelinde yürütülen ve sonuçları 7 Mart 2012 tarihinde gerçekleştirilecek Türkiye İtibar Zirvesi’nde açıklanacak “Türkiye İtibar Endeksi” ile bir ilgisi bulunmamaktadır.

Haberin Devamı

"Konu, markayı izin almaksızın kullandığı görülen kurumlara ihtarname ile ayrıca bildirilecektir ve bu konudaki yasal haklarımız tarafımızca saklı tutulmaktadır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!