İstihdam oranını ikiye katlayacak

Güncelleme Tarihi:

İstihdam oranını ikiye katlayacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2022 07:00

Uçuş operasyonu ve veri analitiğiyle ilgili yenilikçi fikir, ürün ve çözümlerle müşterilerini destekleyen havacılık ve seyrüsefer veri tabanı hizmeti sunan Keyvan Havacılık, 2023 yılında istihdam oranını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Şirketin 2022 yılını değerlendiren Keyvan Havacılık CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keyvan, 2023 yılı hedeflerini de anlattı. “2023’te istihdam sayımızı minimum ikiye katlamayı hedefliyoruz” diyen Mehmet Keyvan, 2023’ün havacılık sektörü için de daha iyi bir yıl olacağı beklentisinde olduğunu ifade etti.

Keyvan, “Şirketimizin bünyesinde an itibariyle 110 kişi istihdam ediliyor. Bu sayının yüzde 45’i kadın yüzde 55’i erkek. Özellikle kadın çalışanlarımızın sayısının her geçen gün artması bizi çok mutlu ediyor. Havacılık sektöründe kadınlarımızı görmek çok gurur verici. Havacılık sektöründe görev yapan kadın çalışan sayısı her geçen yıl katlanarak artıyor. Keyvan Havacılık’ta da tüm departmanlarımızda kadın çalışan sayısında önemli artışlar yaşanıyor, biz de hedeflediğimiz minimum yüzde 50 sayısına nerdeyse ulaştık.  2023 yılında artan müşteri kitlemiz ve projelerimiz doğrultusunda istihdam sayımızı minimum ikiye katlamayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

HEDEF PAZARLAR

Türkiye’nin yanı sıra Asya ve Ortadoğu’nun öncelikli hedefleri olduğunu belirten Mehmet Keyvan, 2023 hedeflerini şöyle özetledi: “Dünyada geçerli EASA sertifikamızla birlikte tüm ülkelerin havayolu, hava limanları ve havacılık otoritelerine hizmet verebiliriz. Ancak rakiplerimizin daha zayıf olduğu Asya ve Ortadoğu öncelikli hedefimiz. Her yeni projeyle birlikte büyümeye devam ediyoruz. Her geçen gün aramıza katılan çalışan sayımız çoğalıyor. Dünya devleriyle ilişkilerimiz her geçen gün artarak devam ediyor ki bu da bizim için çok değerli. Yatırımlarımız da büyüdükçe artıyor.”

 

BAKMADAN GEÇME!