İşletmelere altyapı için fırsat

Güncelleme Tarihi:

İşletmelere altyapı için fırsat
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2007 00:00

Cisco ve DenizLeasing işbirliği ile hayata geçen yenilikçi finansal programı sayesinde KOBİ'ler bilgi teknolojileri altyapılarını artık çok daha avantajlı koşullarla güçlendirebilecek.

Haberin Devamı

Cisco'nun Türkiye'yi küresel dijital ekonomiye dönüştürme yatırımlarının devamının bir parçası olarak Cisco Capital ve DenizLeasing "Kolay Kiralama" modelini açıkladı. "Kolay Kiralama" modeli ile KOBİ'ler bilgi teknolojisi altyapılarını en avantajlı koşullarda yenileyebilecek.

Yüzde 5 büyüklüğündeki rekabetçi finansman oranı, esnek vade planı ve hızlı kredileme süreci ile kullanılması kolay bir kiralama programı ile Türkiye'deki KOBİ'ler, uygun fiyat ve kredi olanaklarını kullanarak global ve yerel pazarda rekabet edebilmek için ihtiyaç duydukları teknolojik dönüşümü gerçekleştirebilecekler. "Kolay Kiralama" modeli ile KOBİ'ler, global ve yerel pazarda rekabet edebilmek için ihtiyaç duydukları teknolojik dönüşümü uygun fiyat ve kredi olanaklarını kullanarak Cisco iş ortaklarıyla 22 Mart 2007 tarihinden itibaren gerçekleştirebilecekler.

DenizLeasing ve Cisco Capital tarafından açıklanan "Kolay Kiralama" modeli, Türkiye'deki KOBİ'lerin işlerini büyütmeleri için bilgi iletişim teknolojisine yatırım yapmalarına yardımcı oluyor. Bu model ile KOBİ müşterileri aylık ya da üç aylık ödemelerle işletme ve sermaye harcamalarını uyumlu ve dengeli seviyelerde tutabiliyorlar. Bu sayede güncel ağ teknolojisini minimum başlangıç yatırımı ile hızla ve kolaylıkla benimseyebiliyor ve finansman ve işletme giderlerini azaltabiliyorlar. Kredi ve kiralama hizmetlerinden oluşan model ile firmalar, bilgi teknolojisi altyapılarını en avantajlı koşullarda yenileyebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!