İş Yatırım yönetimine yeni atamalar

Güncelleme Tarihi:

İş Yatırım yönetimine yeni atamalar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2006 16:14

İş Yatırım’da beş yıldır Yatırım Danışmanlığı Müdürlüğü görevini yürüten Banu Taşkın ile altı yıldır İş Yatırım Kalamış Şube Müdürlüğü görevini üstlenen Mert Erdoğmuş genel müdür yardımcılıklarına atandı.

İş Yatırım’dan yapılan açıklamaya göre, 2001 yılında İş Yatırım’da Yatırım Danışmanlığı Müdürü olarak göreve başlayan Banu Taşkın, 1990 yılından bu yana finans sektöründe çalışıyor. Çeşitli bankaların hazine bölümlerinde görev alan ve son olarak Boyner Holding’de Hazine Müdürlüğü yapan Taşkın, İş Yatırım’da yatırım danışmanlığı, yurt içi şubeler ve kurumsal iletişim ile ilgili konularda Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütecek. ODTÜ İktisat mezunu olan Taşkın, evli ve 2 çocuk sahibi.

İş Yatırım’daki çalışma hayatına 2000 yılında Kalamış Şube Müdürü olarak başlayan Mert Erdoğmuş ise 1993 yılından bu yana finans sektöründe görev yapıyor. Çeşitli bankaların hazine bölümlerinde çalışan Erdoğmuş, İş Yatırım’da yurt dışı satış ve pazarlama, insan kaynakları, araştırma ve yurtdışı örgüt ile koordinasyon konularından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak. İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nde lisans eğitimi alan Erdoğmuş, Bloomsburg Üniversitesi Pennsylvania’da MBA yaptı. Erdoğmuş, evli ve bir çocuk sahibi.
Yeni yapılanma çerçevesinde halka arz ve özelleştirmeler ile birleşme ve satın almalar ile ilgili konularda Murat Kural, yurt içi ve uluslararası sermaye piyasaları ile borsa ve acente hizmetleri ile Ufuk Onbaşı, operasyon, mali işler, bilgi işlem, yazılım geliştirme ve mevzuat-uygunluk alanlarında ise Ertuğ Yıldırımcan Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!