ING Bank'tan KOBİ'lere Ramazan kredisi

Güncelleme Tarihi:

ING Banktan KOBİlere Ramazan kredisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2011 12:38

ING Bank, Ramazan ayı boyunca KOBİ’lerin dönemsel ihtiyaçları için “İşletme Sermayesi Kredisi” adlı bir kredi paketi hazırladı.

Haberin Devamı

Ramazan ayında oluşacak nakit ihtiyacını karşılamaya yönelik paketle KOBİ’ler yüzde 1.08’den başlayan faiz oranı ve 36 aya varan vadelerle kredi kullanabilecek.

ING Bank Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Baş Yardımcısı Cem Mengi, hazırlanan “İşletme Sermayesi Kredisi” ile KOBİ’lerin mal alımı, kapasite artırımı, makine alımı, çek ödemeleri ve piyasa ödemeleri için nakit ihtiyaçlarını uygun şartlarda karşılayabileceklerini belirtti.

Mengi, “Türkiye’deki KOBİ’ler için hızlı düşünen, gerçekten ihtiyaçlarının ne olduğunu anlayarak, hızlı hareket edip onlara özel gerçek çözümler üretiyoruz. Müşterilerimiz çok iyi biliyorlar ki, ING Bank onları hedeflerine ulaştırmak için güvenilir ve samimi bir bankacılık anlayışını temsil ediyor. Bu bağlamda KOBİ’lerin dönemsel ihtiyaçlarına çözüm sunan kredi paketlerine önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz, KOBİ ve Ticari Bankacılık, ING Bank
Türkiye’nin büyüme motorlarından birisi olmaya devam edecek” dedi.

Haberin Devamı

29 Ağustos’a kadar devam edecek “İşletme Sermayesi Kredisi” kampanyasında krediler komisyonlu veya komisyonsuz olarak iki seçenekli kullanılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!