IMF çalışmalarını yarın tamamlıyor

Güncelleme Tarihi:

IMF çalışmalarını yarın tamamlıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 11, 2004 12:18

Uluslararası Para Fonu Heyeti'nin, 7. Gözden Geçirme çerçevesinde, Türkiye'deki çalışmalarını yarın tamamlaması bekleniyor. IMFTürkiye Masası Şefi Rıza Moghadam, IMF Avrupa sorumlusu Michael Deppler'in ziyareti nedeniyle bir süre daha Türkiye'de kalacak.

Haberin Devamı

IMF heyeti uzmanlarının bir kısmının yarın, diğer bir kısmının da hafta sonu Türkiye'den ayrılması bekleniyor. IMF Türkiye Masası Şefi Rıza Moghadam'ın, 15 Mart'ta İstanbul'da yapılacak ''Yatırım Danışma Konseyi Toplantısı''na katılmak için Türkiye'ye gelecek olan, IMF Avrupa sorumlusu Michael Deppler ile görüşmek için bir süre daha kalması bekleniyor.
  Â
Ekonomi yönetiminin de, Yatırım Danışma Konseyi Toplantısı münasebetiyle, Michael Deppler ile görüşerek, 7. Gözden Geçirme'yi deÄŸerlendirmesi bekleniyor.   Â

Öte yandan, ekonomi yönetiminin, yine Yatırım Danışma Konseyi Toplantısı çerçevesinde İstanbul'a gelecek olan Dünya Bankası Başkanı James Wolfensohn ile Ülke Yardım Stratejisi (CAS) kredisinin kullandırılmasına ilişkin konuları da ele alacakları kaydediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!