İkinci durak esnaf ve işçiler oldu

Güncelleme Tarihi:

İkinci durak esnaf ve işçiler oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2014 00:58

CUMHURBAŞKANI adayıyla ilgili ilk olarak iş dünyasının nabzını yoklayan Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ikinci durağı esnaf, işçi ve işveren temsilcileri oldu.

Haberin Devamı

Erdoğan 2 saat 10 dikaka süren toplantıda taraflara “Cumhurbaşkanı’nın nitelikleri nasıl olmalı?” sorusunu yöneltti. Cumhurbaşkanı adaylığı için herhangi bir isim konuşulmazken, Başbakan Erdoğan, adaylarına en geç gelecek hafta karar vereceklerini söyledi.

2 SAAT 10 DAKİKA TOPLANTI

Başbakan Erdoğan cumhurbaşkanı adayıyla ilgili iş dünyasının görüşmesinin ardından, dün TESK Genel Merkezi’ndeydi. Karma İstişare Komitesi (KİK) Değerlendirme Kurulu toplantısına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve Mustafa Şentop, AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ve Yalçın Akdoğan ile AK Parti Genel Başkan Danışmanı Binali Yıldırım, Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) Başkanı olarak TESK Başkanı Bendevi Palandöken, TİSK Başkan Yardımcısı Erol Kiresepi, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan, Kamu-Sen Başkanı İsmail Koncuk, Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu ile TZOB Başkan Yardımcısı Nuri Şeyda Sorman katıldı. Basına kapalı toplantı 2 saat 10 dakika sürdü. Toplantıda isim konuşulmadığı, Başbakan’ın da herhangi bir işaret vermediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!