İcra ihalelerinde müthiş fırsatlar

Güncelleme Tarihi:

İcra ihalelerinde müthiş fırsatlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2012 12:47

Bazen bazı yerlerdeki evlere, arsalara ya da dükkânlara ulaşmak için bol paranızın olması yetmez.

Haberin Devamı

Özellikle İstanbul söz konusu olduğunda bazı caddeler, siteler, semtler yıllar öncesinden parsellenmiştir. Ve kişiler bu caddelerin içinden, sitelerin ya da semtlerin önünden geçerken orada bir mülk edinmenin ne kadar uzak bir hayal olduğu düşünülür.

İşlek caddeler ve merkezi konumdaki yerler yüksek getiri sağladığı için buralarda bir mülke sahip olan kişiler ellerinden kolay kolay çıkarmazlar. Buna bağlı olarak işlek caddeler ve merkezi yerlerde bir mülk edinmek neredeyse imkânsızlaşır.

İstanbul’da Taksim, Nişantaşı, Osmanbey ya da Bağdat Caddesi’nden bir yer edinmek oldukça ağır bir bedel gerektirir. Buralarda dolaşırken boş bir dükkâna ya da eve rastlamak çok düşük bir ihtimaldir. Ola ki şans yaver gider ve bu bölgelerde satılık bir gayrimenkulle karşılaşılırsa da inanılmaz fahiş fiyatlarla karşılaşılır.

Haberin Devamı

Tam da bu nokta da yatırımın çok yüksek kar getirdiği bu bölgelerde gayrimenkul edinmenin bir yolu olarak icra ihaleleri akıllıca bir tercih olarak karşımıza çıkıyor.

İcra ihale yayınları yapan icralik.com yetkililerinden alınan bilgiye göre Taksim İstiklal Caddesi, Bağdat Caddesi ya da Osmanbey gibi bölgelerden gayrimenkuller hemen hemen her hafta icraya düşüyor. Ve ilk ihalede piyasa değerinin %60 altından açık artırmaya çıkarılıyor.

İcra ihalelerinde hem imkânsız denilen gayrimenkul ya da menkuller bulunuyor, hem istenilen gayrimenkul ya da menkule daha uygun fiyatlarla sahip olunuyor, hem de borçluya yardımcı olunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!