İçerken arıtıyor

Güncelleme Tarihi:

İçerken arıtıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2013 00:00

Ambalajlı su kullanımını azaltma amacıyla geliştirilen kendinden filtreli su şişesi Bobble Türkiye’ye geldi. Oprah Winfrey’in marka yüzü olduğu ve bugüne kadar 51 milyon adetten fazla satılan Bobble, ödüllü tasarımcı Karim Rashid tarafından tasarlandı.

Haberin Devamı

ABD’nin ünlü televizyon yıldızı Oprah Winfrey’in marka yüzü olduğu Water Bobble isimli şirketin tasarladığı kendinden arıtmalı su şişesi Türkiye’ye geldi.

Dünyaca ünlü endüstri tasarımcısı Karim Rashid tarafından tasarlanan ve 2008 yılından bu yana 51 milyondan fazla satılan Water Bobble, ambalajlı su kullanımını azaltmayı amaçlıyor. Dünyada her yıl 300 bin tondan faza plastik su şişesinin atık olarak doğada önemli bir yer kapladığından yol çıkarak geliştirilen Water Bobble, 0.55 litrelik hacmiyle 150 litrelik defa musluk suyunu arıtabiliyor.

DG Farma İlaç Sanayi tarafından Türkiye’ye getirilen Bobble farklı kullanım seçenekleriyle eczanelerde ve mağazalarda satışa çıkarılacak. 300 kez kullanılabilen filtre, suyu bakterilerden ve klordan arındırıyor. Musluk suyundaki zararlı organizmaları ve klor benzeri kimyasal bileşenleri arıtan filtre sistemiyle suyu içerken rafine eden Bobble, değişebilen filtreleriyle defalarca kullanılabiliyor.              

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!