Hürriyet'ten seri ilan ödülleri

Güncelleme Tarihi:

Hürriyetten seri ilan ödülleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2001 00:00


Haberin Devamı

Hürriyet'in bu yıl yedincisi düzenlenen ‘‘Seri İlan Özel Başarı Ödülleri’’ düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Hürriyet Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemal, ‘‘Krize rağmen ilanda liderliğimiz sürecek’’ dedi.

Hürriyet Gazetesi'nin bu yıl yedincisi düzenlenen geleneksel ‘‘Seri İlan Özel Başarı Ödülleri’’ törenle sahiplerini buldu. Ödüller, Hürriyet Gazetesi Seri İlan sayfalarına en fazla ilan veren ve bir önceki yıla göre en fazla artışı kaydeden 11 Reklam Ajansı'na verildi. 2000 yılı Seri İlan Özel Başarı Ödülleri'nde birinciliği Suadiye Reklam aldı.

Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemal, ödül töreninde yaptığı konuşmada, kriz ortamının bile Hürriyet dostlarını biraya gelmekten alıkoymadığını belirterek, ‘‘Bu dostluk ve aile ortamında Hürriyet Seri İlan Sayfaları'nın basındaki liderliği devam edecek’’ dedi.

Özel Başarı Ödülleri'nde birinciliği alan Suadiye Reklam'ın sahibi Kamil Soydam, törende yaptığı konuşmada, ‘‘Kurumsal kimliği en güçlü gazete Hürriyet. İlanların geri dönüşümü de diğer gazetelere göre daha yüksek. En önemlisi Hürriyet, Türkiye'de markalaşmış sayılı şirketlerden biri’’ dedi.

İkincilik ödülünü alan Aral Reklam Sahibi İbrahim Aral ise ödül töreninde Hürriyet'e verilen ilanların etkisine dikkat çekti. Aral, gazetelere verdikleri ilanlarda en yüksek etkiyi Hürriyet'ten aldıklarını belirtti.

Törene, Hürriyet Reklam Koordinatörü Hakan Önen ve Seri İlan Müdürü Behçet Bozkurt da katıldı.

Verdiğimiz ilan sonuç getiriyor

Geceye katılan Türkiye'nin önde gelen reklam ajansı sahipleri, Hürriyet Seri İlan sayfalarını tercih ediş nedenlerini şöyle sıraladı:

‘‘Türkiye'de en çok okunan gazetenin Hürriyet olması. 50 yılın tecrübesine sahip olması. İlanların geri dönüşümünün, diğer gazetelere göre daha hızlı olması. Kaliteli hizmet anlayışı ile bir marka olması. Yazılı basında marka olması. Profesyonel yönetim anlayışı ile hizmet vermesi. Prensip ve ilkelerine bağlılığı. İlanların etkisi diğer gazetelere oranla daha yüksek olması. Kurumsal kimliğinin güçlü olması.’’

Ödül alan reklam ajansları

1. Suadiye Reklam

2. Aral Reklam

3. Levent Reklam

4. Nisan Reklam

5. Şahin Reklam

6. Florya Reklam

7. Özkeskin Reklam

8. Güngör Reklam

9. Vip Reklam

10. Sükse Reklam

NOT: Ersin Reklam ise özel ödül olan ‘2000 Yılı Kelime Artış Ödülü’’nün sahibi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!