Hurriyetoto.com’dan 50 günde 50 Navigasyon cihazı hediye

Güncelleme Tarihi:

Hurriyetoto.com’dan 50 günde 50 Navigasyon cihazı hediye
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2008 17:39

10 Ekim-28 Kasım tarihleri arasında her gün 1 kişi, 50 gün boyunca 50 kişi Navia NS-1020 navigasyon cihazı kazanıyor.

Haberin Devamı

Onbinlerce 2. el araç ilanına ulaÅŸabileceÄŸiniz Son sürat otomobil sitesi hurriyetoto.com, ses getirecek yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Nisan 2008’de 1. yaşını kutlayan hurriyetoto.com, 50 ÅŸanslı üyesine 50 adet Navia NS1020 navigasyon cihazı hediye ediyor.Â

Nasıl katılacaksınız?

Navia NS 1020 hediyeli kampanyaya katılmak için, www.hurriyetoto.com sitesine otomobil, ticari araç ya da motosiklet ilanı vermek yeterli. Kampanya süresince haftada bir yapılan çekilişler ile her gün için bir talihli belirlenecek ve haftanın talihlileri Hürriyet gazetesi ve www.hurriyetoto.com sitelerinde ilan edilecek. Kampanya hakkında detaylı bilgi ve katılım koşulları www.hurriyetoto.com’da.

Yol, şehir ve tatil rehberi, hepsi NAVIA’da

Navia, Türkiye koşullarına en uygun şekilde hazırlanmış ve uluslararası standartlarda haritalara sahip  Navigasyon Sistemi olmanın dışında, içerisinde bulunan zengin içeriği ile hiçbir zaman yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz yol arkadaşınız olmaya aday.

Haberin Devamı

Navia içinde yeni güncellenmiş TeleAtlas haritaları ile 174.000’in üzerinde 13 farklı kategori altında toplanmış ve coğrafi koordinat bilgileri önceden kaydedilmiş olan benzin istasyonu, hastane, eczane, restoran, otel gibi ihtiyaç yerleri bulunuyor.

Navia’da, bu standart ihtiyaç noktalarının dışında Timeout tarafından önerilen restoran, cafe ve gece kulüplerinin coğrafi koordinat bilgileri, telefon numaraları ve özel olarak hazırlanmış tanıtıcı metinleri ile Küçük Oteller Kitabı’nda bulunan otellerin koordinat bilgileri ve telefon numaraları da bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!