Hürriyetim ve e-kolay'dan sevgiliye sürprizler

Güncelleme Tarihi:

Hürriyetim ve e-kolaydan sevgiliye sürprizler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2002 02:21

Piyasalarda heyecan getiren Sevgililer Günü'nde sevgilisine özel bir hediye vermek isteyenlerin bugün artık seçimini yapması gerekiyor.

HÜRRİYETİM'DEN SEVGİLİ DOSYASI:

Hürriyetim'deki çiçek bölümünden sevgilisine çiçek alan kişiler arasından seçilecek olan 10 şanslı çifti, Sevgililer Günü akşam programı ile ödüllendiriyor. 'Sevgililer Günü' özel dosyasında birbirinden güzel hediye alternatifleri, sevgililer günü programı yapan otellerden restaurantlara, bar ve partilere kadar programlar Hürriyetim kullanıcıları için hazırlandı. Hürriyetim Sevgililer Günü Dosyasına, ‘www.hurriyetim.com.tr/sevgililergunu’ adresinden ulaşılabiliyor.

E-KOLAY'DA 99 DİLDEN SENİ SEVİYORUM:

e-kolay.net, Sevgililer Günü için 'Sevgilime Özel' dosyasıyla, sevgililer günü hediye seçeneklerinden, e-kartlara, özel mesaj yayınlatan bölüme kadar onlarca süpriz hazırladı. 'Seni Seviyorum' kelimesini 99 ayrı lisanda ve 99 farklı şekilde ifade edildiği bölümler de e-kolay.net 'Sevgilime Özel' dosyasında yer alıyor. e-kolay.net 'Sevgilime Özel' dosyası, www.e-kolay.net/14subat adresinde sevenleri bekliyor.

MİGROS:

Migros'ta, 1 milyon 200 bin liraya kupa, yüzde 10 indirimli taze çiçek, yüzde 20 indirimli Nivea ürünlerinden ya da diğer hediye seçeneklerinden seçim yapılabiliyor. Migros ayrıca bugün için özel indirimler de yapıyor.

COCA-COLA LIGHT:

2002'nin yükselen trendi Clubbing'in bir numaralı müzik istasyonu FG 93.7'nin Coca-Cola Light sponsorluğunda organize ettiği Sevgililer Günü Partisi, bugün Hilton Convention Center'da gerçekleşecek.

MUDO:

Müşterilerini Mudo City Mağazaları'nda hazırladığı 'Sevgililer Günü özel masalarıyla karşılıyor.

MEXX:

Şubat ayı boyunca yüzde 45 indirime ek olarak yüzde 5 indirim kampanyası başlattı.

LAURA ASHLEY:

Laura Ashley Home'da, boyadan duvar kağıdına, aydınlatmadan döşemeye kadar tüm dekorasyon ürünlerini birbirleriyle kombine yapılabilen alternatiflerle tüketicilere sunuyor.

SHOE & ME:

Sevgililer Günü'nde gül fiyatlarının aşırı yükselmesi ve karaborsaya düşmesi nedeniyle güllü ayakkabılar üretti. Güllü ayakkabılar 154 milyona satılıyor.

PENTİ WORLD:

Kadın ve erkekler için rengarenk iç çamaşırlarından çoraplara kadar çok çeşitli hediye seçenekleri sunuyor.

SHELL FERRARİ SHOP'LAR:

Sevgililer Günü'de Ferrari tutkunlarına özel hediye seçenekleri sunuyor. Ferrari Shop'lar fiyatları 7 milyon 900 bin lira ile 379 milyon 900 bin lira arasında değişen ayrıcalıklı hediye alternatifleri bulunuyor.

TURKCELL:

Şubat ayını sevgi ayı ilan etti. Turkcell, cepten şarkı, resim, melodi ve mesaj gönderme gibi servisleriyle sevgilerini belli etmek isteyenler için alternatifler sunuyor.

Programlar

POLAT
Renaissance Oteli, Sevgililer Günü için iki kişi bir gece konaklama paketi hazırladı. Romantik paket 160 dolar.

ÇIRAĞAN Palace Hotel Kempinski İstanbul, 'Tammamen Romantik' bir sevgililer Günü vaad ediyor. Akşam yemeğinin fiyatı 65 dolar ile 80 dolar arasında değişirken konaklama ücreti ise kişi başı 65 dolar. Akşam yemeği, konaklama ve kahvaltının da dahil olduğu tamamen romantik bir Sevgililer Günü paketinin fiyatı ise, 100-250 dolar arasında değişiyor.

PERA Palas Oteli, Sevgililer Günü paket programı akşam yemeği, konaklama ve kahvaltı dahil iki kişi 160 milyon lira. Konaklama hariç iki kişilik akşam yemeği ise 75 milyon lira.

ZEKERİYA Köy Divan'da Canlı müzik dahil Sevgililer menüsü, kişi başı 38 milyon lira.

LİMAN LOKANTASI VE HAMMAM: Sevgililere unutulmaz bir gece yaşatacak. Romantik ve interaftif bir gösterinin de sunulacağı gecenin kişi başı fiyatı, 50 milyon lira.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!