Hürriyet, Harvard Business School’un ortaklarından biri oldu

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet, Harvard Business School’un ortaklarından biri oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2014 01:46

HÜRRİYET gazetesi, bu yıl Harvard Business School’un gelişmekte olan 10 ülkeden seçtiği 140 FIELD partnerlerinden birisi oldu.

Haberin Devamı

Harvard Business School’da işletme yüksek lisansı yapan altı öğrenci Hürriyet’in önemli bir projesine katkı sağlamak üzere Türkiye’ye geldi. Şirketlerin büyük bir dikkatle seçildiği FIELD (Field Immersion Experience for Leadership Development) programına seçilen şirketler arasında Hürriyet gazetesi ile birlikte telekomünikasyon, tekstil ve bankacılık alanında faaliyet gösteren birçok kuruluş bulunuyor. Öğrencilere saha deneyimi kazandıran program, aynı zamanda liderlik, farklı ülkelerde deneyim gibi etkiler de sağlıyor.

MUTLULUK VERİCİ

Hürriyet gazetesi ile altı MBA öğrencisi eylül ayından itibaren toplantılar yaparak proje üzerinde çalıştılar. Türkiye’ye gelen öğrenciler odak gruplarıyla proje üzerinde çalıştılar. Hürriyet İnsan Kaynakları Direktörü Tuba Köseoğlu Okçu, “Harvard Business School ile birlikte bir proje yapıyor olmak bizim için mutluluk verici. Bir yandan öğrenciler uluslararası bir deneyim kazanıyor bir yandan şirketler farklı ve dinamik bir bakış açısına sahip oluyor. Tüm yönetim kademeleriyle birlikte görüşmeler hazırladık. Biz de hem birlikte çalışmaya hem de projeye inandık. Böylelikle ortaya onların da ayrılırken çok memnun kaldığı bizimde çok keyif aldığımız bir proje çıktı. Hürriyet’in böyle bir küresel anlaşmaya imza atması mutluluk verici” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!