Hızlı finansman için yeni çözüm

Güncelleme Tarihi:

Hızlı finansman için yeni çözüm
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2022 07:00

TEB Faktoring, yerli iş yazılımları markası Logo’nun teknoloji iş ortağı olan Erko Teknoloji tarafından geliştirilen uygulama ile işletmelerin finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik yenilikçi bir dijital çözümü hayata geçirdi.

Haberin Devamı

Bu adımla faktoring başvurularının pratik bir şekilde gerçekleştirilmesi ve ihtiyaç duyulan nakdin hızla sağlanması amaçlanıyor. Logo ERP içerisinde bulunan ürünleri kullanan işletmeler, TEB Faktoring uygulaması ile faturalı vadeli çeklerinin finansmana uygunluğunu sistemler arası kurulan köprüyle kolayca sorgulatıp, hızla sonucunu alabiliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren TEB Faktoring Genel Müdürü Gülümser Özgün Henden, “Müşterilerimize ve sektörümüze katma değer yaratacağını düşündüğümüz yeni dijital hizmetimizle faktoring sürecini hızlandırırken, kullanıcı deneyimini de iyileştiriyoruz. Tüm Logo ERP kullanıcılarının, faktoringe ihtiyacı olduğunda bu ürünümüzü bir kere deneyimlemesini tavsiye ediyorum. Bu ürünle faktoring başvurusu yapmak ve aynı sistem üzerinden sonuç bilgisini almak artık an meselesi. İşletmelerin ihtiyaç duyduğu nakde dakikalar içerisinde ulaşmasına olanak sağlıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Erko Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Emre Korkmaz şunları söyledi: “TEB Faktoring için sunduğumuz yenilikçi çözümümüz ile işletmelerin online faktoring başvurularını kolay ve hızlı bir şekilde yapabilmesini sağlıyoruz. Şirketler, tüm sürecin sistem üzerinden takip edilmesiyle birlikte bilgi akışını anlık olarak da gözlemleyebiliyorlar.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!