Hız iki katına çıkıyor, modemler yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Hız iki katına çıkıyor, modemler yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2014 01:37

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, genişbant internette yeni bir döneme girdiklerini belirterek, “En düşük internet paketlerinde 8 Mbps olan hızı, 16 Mbps’ye çıkarıyoruz.

Haberin Devamı

Böylece Türkiye’nin hızını iki katına çıkarıyoruz” dedi. Bundan böyle en düşük tarifelerdeki sabit hızın 16 Mbps’den başlayacağını söyleyen Kaya, “Bununla birlikte tüm mağazalarımızda satılan modemleri de baştan aşağıya yeniliyoruz. Bu da bizim için hız kadar önemli bir adım. Yeni modemler 100 Mbps hızı destekleyen modemler olacak. Her hız artışında modem değiştirmek zorunluğuğu ortadan kalkacak” diye konuştu.

KİŞİ BAŞI KULLANIM ARTIYOR

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar ise 2013 yılında kişi başı ortalama veri tüketiminin 32,4 GB olduğunu, bu rakamın 2014’ün ilk 3 ayında 38,3 GB çıktığını belirterek, şunları kaydetti: “Fiber bağlantı paketlerimizdeki başlangıç hızımızı da 24 Mbps’ye yükselttik. Fibernet’te paketlerimiz ile sunduğumuz 24, 35, 50, 100 ve 1000 Mbps’ye kadar hız seçeneklerimiz ile daha fazla abonemizi yüksek hız ve kapasite ile buluşturuyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!