Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyordu

Güncelleme Tarihi:

Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyordu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 15:23

Yeni bir uygulama sayesinde bugün alacağınız sıfır aracın gelecekte ulaşacağı ikinci el değerini de öğrenme şansınız bulunuyor. Bu gerçekten önemli. Çünkü hepimizi araç alırken korkutan, “Bu aracı çok beğendim ama ileride kaça satabilirim, ikinci eli var mıdır?” veya “Tamam alayım da 3 sene sonra değeri ne olur?” sorularına cevap vermiş oluyor.

Haberin Devamı

TEMMUZ ayında ‘Çakal savar bir uygulama’ başlığıyla uluslardarası otomotiv veri şirketi Cardata’nın ikinci el fiyatlandırma uygulamasından bahsetmiştim.

Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyordu

 

Uygulama ile herhangi bir aracın ikinci el değerini öğrenmek isteyenlerin, araç bilgilerini girerek güncel fiyata 10 saniye içinde anında ulaşabildiğini yazmıştım. Kendim de bizzat test etmiştim. Bu sayede sektörün ikinci el araç fiyatlarıyla istedikleri gibi oynayan kişilerden (çakal) kurtulabileceğini söylemiştim.

Şimdi aynı şirket sıfır bir otomobil almak için bayi bayi gezerek ya da web sitelerinde saatlerce karşılaştırma yaparak zaman harcamak istemeyenler için yeni bir uygulama geliştirmiş. Cep telefonunuza veya bilgisayarınızı indireceğiniz bu ücretsiz uygulama sayesinde sıfır araçların fiyatlarını ve donanım özelliklerini anında karşılaştırarak birkaç saniyede en uygun çözümü bulabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Ama en önemlisi bu uygulama sayesinde bugün alacağınız sıfır aracın gelecekte ulaşacağı ikinci el değerini de öğrenme şansınız bulunuyor. Bu gerçekten önemli. Çünkü hepimizi araç alırken korkutan, “Bu aracı çok beğendim ama ileride kaça satabilirim, ikinci eli var mıdır?” veya “Tamam alayım da 3 sene sonra değeri ne olur?” sorularına cevap vermiş oluyor.

 

BAKMADAN GEÇME!