Her yıl 3 otel açıyor yabancı fonlar kapısını aşındırıyor

Güncelleme Tarihi:

Her yıl 3 otel açıyor yabancı fonlar kapısını aşındırıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2012 20:27

Her yıl üç otel açan ve geçen yıl yüzde 26 büyüme yakalayan Dedeman Grubu’nu yabancı fonlar da takibe aldı.

Bu yıl Kuzey Irak böglesindeki Erbil’in yanısıra, Edirne ve Denizli’ye, 2013’te de Bostancı ve Gaziantep’e beş yıldızlı oteller açacak olan Dedeman Grubu, iki yıla kadar 2 bin 500 olan personel sayısını en az 3 bine çıkarmayı planlıyor. Kısa ve orta vadeli hedeflerini Gaziantep’te düzenlediği toplantıda açıklayan

Dedeman CEO’su Tamer Yörükoğlu, “Şu an 19 otelimiz var. Bu yıl en az üç otel daha açmayı planlıyoruz. Oteli sıfırdan kurmak yerine yapımı tamamlanmış yerlerin işletme hakkını alıyoruz. Bu daha kolay ve ekonomik oluyor” dedi. Dedeman’ın hızlı ama sağlam temeller üzerine büyüdüğünü vurgulayan Yörükoğlu, Samsun’da da bir otel projesine başlayacaklarını anlattı.

Fonlar peşimizi bırakmıyor
Dedeman’ın büyüme performansının birçok yabancı fon tarafından dikkatle izlendiğini vurgulayan Yörükoğlu şunları söyledi: “Pek çok bölgeden büyük fonlar bize ortaklık ya da satın alma teklifleriyle geliyor. Ancak şu anda herhangi bir somut gelişme yok. Ticarette herşey olabilir. Biz tüm hızımızla Dedeman’ı daha da büyütmeye gayret ediyoruz. Suriye’de de üç otelimiz var. Ancak devletle yaptığımız 12 yıllık anlaşmamızda renovasyonumuzu kendileri yapacaktı. Fakat üç yıldır yenilemeye gitmediler. Bölgede çıkan olaylar da tuz biber oldu ve doluluk minimuma indi.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!