Hem kuru sabitledi, hem yüzde 4.5 indirim yaptı

Güncelleme Tarihi:

Hem kuru sabitledi, hem yüzde 4.5 indirim yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2011 00:00

Volkswagen Binek Araç, aralık ayında avantajlı seçenekler sunduğu kampanyalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

Euro ile satışını gerçekleştirdiği Tiguan, CC, Scirocco ve Golf R modellerinde ‘Sabit Kur’ avantajını devam eden VW, 2012 model Tiguan, Scirocco, Golf R ve CC modelleri için 1 Euro’yu 2.19 TL olarak sabitledi. Ayrıca, Polo, Golf, Jetta modelinin benzinli versiyonlarında, Passat ve Passat Variant modellerinde ise yüzde 4.5’a varan fiyat avantajı sağlıyor.
Avantaj kuponu
Touareg modeli için de otomatik seviye kontrolü ve hıza duyarlı elektronik amortisör kontrol sistemine sahip ‘Havalı Süspansiyon Sistemi’ ile ‘Panaromik Cam Tavan’dan oluşan özel konfor paketi sunan VW, bu paket için 4 bin Euro indirim uyguluyor. VW, ayrıca Enmoda sitesiyle işbirliğinde Eylül ayında ilk kez uyguladığı Tiguan kampanyasına da Aralık ayında devam ediyor. 29 Aralık tarihine kadar devam edecek projede, Enmoda.com sitesinden 200 TL’lik avantaj kuponu alanlar, Yeni Tiguan’ın 1.4 TSI 160 beygir 4MOTION Sport&Style versiyonuna 4 bin 444 TL indirimle sahip olma imkanı yakalıyor.
2012’de yeni model atağı
Volkswagen Bineç Araç Genel Müdürü Vedat Uygun, 2012 yılında pazara sunacakları modellerle fark yaratmayı hedeflediklerini belirterek bu modelleri şöyle sıraladı:
- Modellerin ilki, 2012 yılının ilk çeyreğinde Türkiye yollarıyla buluşacak olan Sharan. 1.4 TSI 150 beygir Tiptronic motor seçeneğiyle satışını gerçekleştireceğimiz Sharan DSG şanzımana sahip olacak.
- 2012 yılında Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanan diğer model ise Beetle. 100 km’de ortalama 6,6 lt’lik yakıt tüketimi değerine sahip 1.4 TSI 160PS Manuel şanzımanlı motorla sunulacak olan Beetle, Basis ve Design olmak üzere iki farklı donanım seviyesinde ve 2012 yılının ikinci çeyreğinde satılmaya başlanacak” dedi.
- Volkswagen Binek Araç’ın 2012 yılındaki bir diğer yeni modeli, yeni yüzü ve ikisi benzinli olmak üzere 4 farklı motor seçeneğiyle sunacağımız CC olacak. CC, 2012 yılının üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Ticaride fırsatlar 3 bin TL’yi buluyor

VOLKSWAGEN Ticari Araçlar’da da yine avantajlı kampanyalar mevcut. Amarok ve Transporter modellerinde 2 bin, Caravelle ve Crafter modellerinde ise 3 bin TL’ye varan indirim uygulanıyor. Kampanya süresince, Vdf (Volkswagen Doğuş Finans) ile ortaklaşa yürütülen işbirliğiyle yüzde 1.14’lük faiz oranı imkanından yararlanmak da mümkün. Ayrıca Caddy, Transporter, Caravelle ve Crafter modelleri için FullLife (Uzun Vadeli Kasko), FullPlan (Uzatılmış Garanti), FullKoruma paketlerinden herhangi ikisini alan araç sahipleri için bu faiz oranları, 1.19’dan 1.09’a çekiliyor. Ticari Araçlar’a yönelik servis kampanyasında ise mekanik, elektrik atölye işçiliği, yağ ve yağ değişimi ücretlerinde araç yaşının 3 katı yani; 4 yaşındaysa yüzde 12, 5 yaşındaysa yüzde 15 indirim sunuluyor.VW Ticari Araç Genel Müdürü Kerem Güven, 2012 yılında da hedefleri doğrultusunda bir satış grafiği elde edecekleri konusunda inançlarının güçlendiğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!